język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

SURGITAL

Świeże spaghetti z mąki rodzaju KRONOS przeciągane przez formę z brązu.
Czas gotowania: 2/3 min.
Przyrost wagi:
SPAGHETTI KRONOS
Makaron tasiemki. Szerokość: 18 mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 60%
PAPPARDELLE
Czarny makaron taglioline Czas gotowania: 6/7 min.
SPECIALITA' AL NERO DI SEPPIA
Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Makaron tasiemki. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE GIALLE
Makaron zielone tasiemki barwione szpinakiem. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE VERDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: wołowina, wieprzowina, bułka tarta,
Casoncelli
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: ricotta, szparagi 39%, Grana padano DOP,
Tortelli agli Asparagi
 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta, grzyby
Raviolacci AI Funghi Porcini
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Marki
Facebook Instagram