język polski język angielski
Northcoast

Surgital

Świeży makaron jajeczny wypełniony smaczną wołowiną, wieprzowiną i indykiem, duszony z warzywami i Parmigiano Reggiano, Czas
RAVIOLACCIO ALLE CARNI BRASATE
 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Ravioli nadziewane kalabryjską pikantną kiełbasą nduja i serem owczym Pecorino Romano CHNP Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLACCI NDUJA E PECORINO
Pierożki nadziewane wieprzowiną, wołowiną i indykiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 25%
AGNOLOTTI PIEMONTESI
Ravioloni nadziewane serem ricotta z mleka bawolego i liśćmi szpinaku. Czas gotowania: 7 min.  
RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Panciotti nadziewane przegrzebkami i krewetkami. Czas gotowania: 7 min.
PANCIOTTI CON CAPPESANTE E GAMBERI DEI MARE DEL NORD
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Makaron sakiewki nadziewany wędzoną szynka i serem Fontina Przyrost wagi po ugotowaniu: 35% (porcja 150 g, opakowanie 3 kg) Czas
FIOCCHI SPECK E FONTINA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta i zielonymi szparagami. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI RICOTTA E ASPARAGI
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Makaron głęboko mrożony. Makaron z nadzieniem serowym (Ricotta, Robiola, Parmigiano Reggiano) w kształcie
AMICHETTI BIO
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpne i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Makaron nadziewany serem ricotta z mleka owczego, suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi:
BAULETTI ALLA MEDITERRANEA’
Makaron nadziewany wyselekcjonowanym mięsem sztokfisza Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 18%
RAVIOLOTTI AL BACCALA’
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki