język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Surgital

 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Ravioli nadziewane kalabryjską pikantną kiełbasą nduja i serem owczym Pecorino Romano CHNP Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLACCI NDUJA E PECORINO
Pierożki nadziewane truflą i serem stracchino. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
AGNOLI CON TARTUFO E STRACCHINO
Ravioloni nadziewane serem ricotta z mleka bawolego i liśćmi szpinaku. Czas gotowania: 7 min.  
RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Panciotti nadziewane przegrzebkami i krewetkami. Czas gotowania: 7 min.
PANCIOTTI CON CAPPESANTE E GAMBERI DEI MARE DEL NORD
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Makaron w kształcie pierożka z nadzieniem z jabłkami i cynamonem. . Informacje o produkcie: Skład ciasta:
FIOCCHI MELE E CANELLA
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta i zielonymi szparagami. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI RICOTTA E ASPARAGI
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpone i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Makaron penne wstępnie podgotowany. Czas gotowania: 30/60 sec. Przyrost wagi: 10%
PENNE RIGATE
Makaron strozzapretti wstępnie podgotowany. Czas gotowania: 30/60 sec. Przyrost wagi: 10%
STROZZAPRETTI
Czas gotowania 4-5 minut
MACCHERONI AL TORCHIO
Czas gotowania 4-5 minut
PACCHERI. DUŻA RURKA
Aktualności
Nowe likiery w ofercie North Coast
Nowe likiery w ofercie North Coast
Oferta North Coast wzbogaciła się o wyśmienite likiery oraz aperitivo z destylarni Negroni
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
spaghetti alla puttanesca
spaghetti alla puttanesca
28.07.2020 20 minut 4 osoby
Składniki: 300 g makaronu spaghetti Agnesi, 3 ząbki czosnku, pomidory w puszce Cirio, 4 filety anchois 4 łyżki oliwy Salvadori, garść...
Przygotowanie: Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Rozpoczynamy od rozgrzania oliwy i wrzucenia na nią przeciśniętego...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram