język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Surgital

Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego. Skład: ricotta, skórka pomarańczy 13%, suszona
Quadrelli di cacao con scorza d’arancia
Skład: purea z filetowych ziemniaków, ser stracchino, podgardle, ser Pecorino Romano DOP, szczypiorek,
Le Violette con Patata Viola Vitolette
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego. Skład: ricotta, ser Fontina DOP 18,5%, polenta
Panciotti Finferli e Fontina DOP
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego. Skład nadzienia: duszone przegrzebki 24% (przegrzebki
Panciotti con Cappesantee Gamberi dei Mare del Nord
Ravioloni nadziewane serem ricotta z mleka bawolego i liśćmi szpinaku. Czas gotowania: 7 min.  
RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI
Pierożki nadziewane truflą i serem stracchino. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
AGNOLI CON TARTUFO E STRACCHINO
Makaron gnocchi z fioletowych ziemniaków z francuskiej odmiany vitelotte (68%)
Czas gotowania: 2-3 min.
Przyrost
I MAMMOLI DI PATATA VIOLA
Czas gotowania 4-5 minut
MACCHERONI AL TORCHIO
Czas gotowania 4-5 minut
PACCHERI. DUŻA RURKA
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
ORECCHIETTE
Skład: semolina z pszenicy twardej, jaja ściółkowe, woda, sól. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 55%
Graminga gialla
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 45%
STRIGOLI
Skład: semolina z pszenicy durum, mąka gryczana pełnoziarnista, sól, woda. Przyrost wagi po ugotowaniu: 50% Czas gotowania:
Pizzoccheri
Spaghetti o kwadratowym przekroju. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 60%
SAPGHETTI ALLA CHITARRA
Czas gotowania: 6/7 min.
BIGOLI
Świeże spaghetti z mąki rodzaju KRONOS przeciągane przez formę z brązu.
Czas gotowania: 2/3 min.
Przyrost wagi:
SPAGHETTI KRONOS
Makaron tasiemki. Szerokość: 18 mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 60%
PAPPARDELLE
Czarny makaron taglioline Czas gotowania: 6/7 min.
SPECIALITA' AL NERO DI SEPPIA
Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Aktualności
Oferta wędlin GALBANI
Oferta wędlin GALBANI
Marka numer 1 we Włoszech w stałej ofercie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Risotto z dynią
Risotto z dynią
30 minut 2 osoby
Składniki: 100 g ryżu Arborio Riso Gallo, 300 g dyni, np. Hokkaido, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 500 ml bulionu warzywnego, 1 kieliszek białego...
Przygotowanie: Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek przeciskamy przez praskę. Rozgrzewamy na patelni masło, wrzucamy cebulę i czosnek,...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram