język polski język angielski
Northcoast

Surgital

 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Ravioli nadziewane kalabryjską pikantną kiełbasą nduja i serem owczym Pecorino Romano CHNP Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLACCI NDUJA E PECORINO
Ravioloni nadziewane serem ricotta z mleka bawolego i liśćmi szpinaku. Czas gotowania: 7 min.  
RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Panciotti nadziewane przegrzebkami i krewetkami. Czas gotowania: 7 min.
PANCIOTTI CON CAPPESANTE E GAMBERI DEI MARE DEL NORD
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Makaron w kształcie pierożka z nadzieniem z jabłkami i cynamonem. . Informacje o produkcie: Skład ciasta:
FIOCCHI MELE E CANELLA
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Makaron sakiewki nadziewany wędzoną szynka i serem Fontina Przyrost wagi po ugotowaniu: 35% (porcja 150 g, opakowanie 3 kg) Czas
FIOCCHI SPECK E FONTINA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta i zielonymi szparagami. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI RICOTTA E ASPARAGI
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Makaron głęboko mrożony. Makaron z nadzieniem serowym (Ricotta, Robiola, Parmigiano Reggiano) w kształcie
AMICHETTI BIO
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpne i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Makaron nadziewany serem ricotta z mleka owczego, suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi:
BAULETTI ALLA MEDITERRANEA’
Makaron nadziewany wyselekcjonowanym mięsem sztokfisza Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 18%
RAVIOLOTTI AL BACCALA’
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Makaron penne wstępnie podgotowany. Czas gotowania: 30/60 sec. Przyrost wagi: 10%
PENNE RIGATE
Aktualności
Makarony mrożone PERINO teraz w ofercie North Coast
Makarony mrożone PERINO teraz w ofercie North Coast
Pasta fesca Perino – świeże, głęboko mrożone makarony w ofercie North Coast.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
04.06.2019 30 minut 4 osoby
Składniki: SKŁADNIKI: ryż Arborio Riso Gallo - ok. 250 g szalotka - 1 szt oliwa Salvadori - ok. 3 łyżki wino białe, wytrawne  - 1/3...
Przygotowanie:   PRZYGOTOWANIE: Na patelnię wlej oliwę, zeszklij na niej drobno posiekaną szalotkę - musi być zupełnie miękka, ale...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki