język polski język angielski
Northcoast

Casa Vinicola Poletti

Wino stołowe, białe. Charakterystyka: Słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze Podawanie: Świetnie łączy się
Simphonia bianco
Wino stołowe czerwone.   Charakterystyka: czerwono-rubinowa barwa z wyczuwalnymi nutami świeżych owoców Podawanie:
Simphonia rosso
Winifikacja: typowa dla wina białego w temperaturze kontrolowanej. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej
VIGNA D'ORO białe
Szczep: Sangiovese Winifikacja: tradycyjna. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Podawanie: polecane do
VIGNA D'ORO czerwone
Wino stołowe białe, półsłodkie. Charakterystyka: słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Na podniebieniu dość
Simphonia bianco semidolce
Wino stołowe czerwone, półsłodkie. Charakterystyka: intensywna czerwono-rubinowa barwa, z wyczuwalnym aromat świeżych
Simphonia rosso semidolce
Winifikacja: typowa dla wina białego w temperaturze kontrolowanej. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej
VIGNA D'ORO białe
Szczep: Sangiovese Winifikacja: tradycyjna. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Podawanie: polecane do
VIGNA D'ORO czerwone
Wino półsłodkie o świeżym smaku.
FIORDIVINO BIANCO
Wino półsłodkie, czerwone.
FIORDIVINO rosso
Aktualności
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
North Coast oficjalnym dystrybutorem alkoholi z destylarni Marzadro
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki