język polski język angielski
Northcoast

Casa Vinicola Poletti

Wino stołowe, białe. Charakterystyka: Słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze Podawanie: Świetnie łączy się
Simphonia bianco
Wino stołowe czerwone.   Charakterystyka: czerwono-rubinowa barwa z wyczuwalnymi nutami świeżych owoców Podawanie:
Simphonia rosso
Winifikacja: typowa dla wina białego w temperaturze kontrolowanej. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej
VIGNA D'ORO białe
Szczep: Sangiovese Winifikacja: tradycyjna. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Podawanie: polecane do
VIGNA D'ORO czerwone
Wino stołowe białe, półsłodkie. Charakterystyka: słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Na podniebieniu dość
Simphonia bianco semidolce
Wino stołowe czerwone, półsłodkie. Charakterystyka: intensywna czerwono-rubinowa barwa, z wyczuwalnym aromat świeżych
Simphonia rosso semidolce
Winifikacja: typowa dla wina białego w temperaturze kontrolowanej. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej
VIGNA D'ORO białe
Szczep: Sangiovese Winifikacja: tradycyjna. Charakterystyka: lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Podawanie: polecane do
VIGNA D'ORO czerwone
Wino półsłodkie o świeżym smaku.
FIORDIVINO BIANCO
Wino półsłodkie, czerwone.
FIORDIVINO rosso
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki