język polski język angielski
Northcoast

CANTINA DEI VINI TIPICI DELL'ARETINO

Szczep: Sangiovese 85%, Canaiolo 5%, Merlot 5%, Cabernet 5% Charakterystyka: brylantowa czerwono-rubinowa barwa z delikatnymi refleksami
Chianti Riserva Villa Albergotti
Region: DOCG Arezzo, Toskania, Włochy Szczep: Sangiovese 75%, Canaiolo 10%, Malvasia i Trebbiano del Chianti 5%, Merlot 5%, Cabernet
DOCG CHIANTI ARETINO. REGION TOSCANIA
Szczep: Sangiovese 80%, Canaiolo 10%, Merlot 5%, Cabernet 5% Winifikacja: zbiór ręczny. Winifikacja z wykorzystaniem maceracji
CHIANTI COLLI ARETINI LOGGE VASARI  DOCG
Szczep: Sangiovese 85%, Canaiolo 5%, Merlot 5%, Cabernet 5% Charakterystyka: brylantowa czerwono-rubinowa barwa z delikatnymi refleksami
Chianti Riserva Villa Albergotti
Region: DOCG Arezzo, Toskania, Włochy Szczep: Sangiovese 75%, Canaiolo 10%, Malvasia i Trebbiano del Chianti 5%, Merlot 5%, Cabernet
DOCG CHIANTI ARETINO LEKKO WYTRAWNE. REGION TOSCANIA
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki