język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Bonomi

Savoiardi (po angielsku „ladyfingers”) to tradycyjne włoskie biszkopty, którego głównym składnikiem są jajka.
SAVOIARDI Włoskie biszkopty
Savoiardi (po angielsku „ladyfingers”) to tradycyjne włoskie biszkopty, którego głównym składnikiem są jajka.
SAVOIARDI Włoskie biszkopty
Wszystkie składniki użyte do produkcji Biszkoptów BIO zostały otrzymane metodami rolnictwa ekologicznego z dbałością
sAVOIARDI WŁOSKIE BISZKOPTY
Savoiardi „BiHappy” to wyjątkowa i smaczna odmiana biszkoptów dwusmakowych stworzona przez cukierników
SAVOIARDI włoskie biszkopty
Amaretti to specjalność północnych Włoch, gdzie znajduje się Forno Bonomi. To rodzaj biszkoptów z cukru,
AMARETTI Z MIGDAŁÓW I PESTEK MORELI
Wyborne i lekkie włoskie biszkopty w formacie mini. Idealne jako składnik oryginalnego włoskiego Tiramisu’ serwowanego
bonjoy mini classic
Wyborne i lekkie włoskie biszkopty o smaku czekoladowym w formacie mini. Idealne jako składnik oryginalnego włoskiego
bonjoy mini cHOCCOLATE
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
SFOGLIATINE z posypką cukrową
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
SFOGLIATINE z glazurą cukrową
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram