język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Bonomi

Savoiardi (po angielsku „ladyfingers”) to tradycyjne włoskie biszkopty, którego głównym składnikiem są jajka.
SAVOIARDI Włoskie biszkopty
Savoiardi (po angielsku „ladyfingers”) to tradycyjne włoskie biszkopty, którego głównym składnikiem są jajka.
SAVOIARDI Włoskie biszkopty
Wszystkie składniki użyte do produkcji Biszkoptów BIO zostały otrzymane metodami rolnictwa ekologicznego z dbałością
sAVOIARDI WŁOSKIE BISZKOPTY
Savoiardi „BiHappy” to wyjątkowa i smaczna odmiana biszkoptów dwusmakowych stworzona przez cukierników
SAVOIARDI włoskie biszkopty
Amaretti to specjalność północnych Włoch, gdzie znajduje się Forno Bonomi. To rodzaj biszkoptów z cukru,
AMARETTI Z MIGDAŁÓW I PESTEK MORELI
Wyborne i lekkie włoskie biszkopty w formacie mini. Idealne jako składnik oryginalnego włoskiego Tiramisu’ serwowanego
bonjoy mini classic
Wyborne i lekkie włoskie biszkopty o smaku czekoladowym w formacie mini. Idealne jako składnik oryginalnego włoskiego
bonjoy mini cHOCCOLATE
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
SFOGLIATINE z posypką cukrową
Sfogliatine to delikatne i pyszne ciasto składające się z kilku warstw, głównie masła i mąki. Nakładanie warstw na
SFOGLIATINE z glazurą cukrową
Aktualności
Oferta wędlin GALBANI
Oferta wędlin GALBANI
Marka numer 1 we Włoszech w stałej ofercie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Risotto z dynią
Risotto z dynią
30 minut 2 osoby
Składniki: 100 g ryżu Arborio Riso Gallo, 300 g dyni, np. Hokkaido, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 500 ml bulionu warzywnego, 1 kieliszek białego...
Przygotowanie: Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek przeciskamy przez praskę. Rozgrzewamy na patelni masło, wrzucamy cebulę i czosnek,...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram