język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

TOSTI GROUP

Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BAROLO DOCG
Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BARBARESCO DOCG
Region: Piemont Szczep: Barbera Winifikacja: tradycyjna, odszypułkowanie, wyciskanie winogron i maceracja w kontakcie ze
BARBERA D’ASTI DOCG
Region: Piemont Szczep: Moscato bianco Canelli Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron  ze schładzaniem
ASTI DOCG
Region: Piemont Szczep: Chardonnay Winifikacja: fermentacja w kontrolowanej temperaturze. Uszlachetnienie w zbiornikach. Filtracja
CHARDONNAY DOC
Region: Piemont Szczep: Glera Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja (bez kontaktu ze skórką)
PROSECCO EXTRA DRY DOC
Winifikacja: tłoczenie winogron  ze schładzaniem moszczu Charakterystyka: Słomkowy kolor z jasnymi refleksami, drobny
„Notte di bollicine” Gran Cuvee
Region: Piemont Szczep: Moscato bianco Canelli Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron ze schładzaniem
Moscato Spumante Dolce
Region: Piemont Szczep: 85% Moscato, 15% szczepy czerwone z regionu Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron ze
Moscato „Pink” Dolce
Region: Piemont Skład: Pomarańcze, chinowiec, wanilia, gorzkla właściwa, korzeń goryczki, rabarbar Charakterystyka: Kolor jasno
Artspritz
Aktualności
Oferta wędlin GALBANI
Oferta wędlin GALBANI
Marka numer 1 we Włoszech w stałej ofercie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram