język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

TOSTI GROUP

Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BAROLO DOCG
Region: Piemont Szczep: Nebbiolo Winifikacja: czerwona tradycyjny, odszypułkowanie i wyciskanie, fermentacja z maceracją na
BARBARESCO DOCG
Region: Piemont Szczep: Barbera Winifikacja: tradycyjna, odszypułkowanie, wyciskanie winogron i maceracja w kontakcie ze
BARBERA D’ASTI DOCG
Region: Piemont Szczep: Moscato bianco Canelli Winifikacja: „miękkie” tłoczenie winogron  ze schładzaniem
ASTI DOCG
Region: Piemont Szczep: Chardonnay Winifikacja: fermentacja w kontrolowanej temperaturze. Uszlachetnienie w zbiornikach. Filtracja
CHARDONNAY DOC
Region: Piemont Szczep: Glera Winifikacja: tłoczenie winogron i biała winifikacja (bez kontaktu ze skórką) z Fermentacją
PROSECCO EXTRA DRY DOC
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram