język polski język angielski
Northcoast

maremi

Jest to rodzaj tuńczyka najlepiej znanego wśród włoskich konsumentów. Smakowite i delikatne mięso, o niskiej
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Mięso tuńczyka o barwie jasnoczerwonej, o średniej teksturze i niskiej zawartości tłuszczu. Mięso rozdrobnione zanurzone
ROZDROBNIONY TUŃCZYK W SASZETKACH
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki