język polski język angielski
Northcoast

maremi

Jest to rodzaj tuńczyka najlepiej znanego wśród włoskich konsumentów. Smakowite i delikatne mięso, o niskiej
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Mięso tuńczyka o barwie jasnoczerwonej, o średniej teksturze i niskiej zawartości tłuszczu. Mięso rozdrobnione zanurzone
ROZDROBNIONY TUŃCZYK W SASZETKACH
Aktualności
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Zmiany kapitałowe w Grupie Nuova Castelli
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
04.06.2019 30 minut 4 osoby
Składniki: SKŁADNIKI: ryż Arborio Riso Gallo - ok. 250 g szalotka - 1 szt oliwa Salvadori - ok. 3 łyżki wino białe, wytrawne  - 1/3...
Przygotowanie:   PRZYGOTOWANIE: Na patelnię wlej oliwę, zeszklij na niej drobno posiekaną szalotkę - musi być zupełnie miękka, ale...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki