język polski język angielski
Northcoast

maremi

Jest to rodzaj tuńczyka najlepiej znanego wśród włoskich konsumentów. Smakowite i delikatne mięso, o niskiej
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Mięso tuńczyka o barwie jasnoczerwonej, o średniej teksturze i niskiej zawartości tłuszczu. Mięso rozdrobnione zanurzone
ROZDROBNIONY TUŃCZYK W SASZETKACH
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki