język polski język angielski
Northcoast

Bindi

Kremowy tort z owocami z marakui z konfiturą malinową i glazurą z białej czekolady i malin.
LAMPONI E PASSION FRUIT
Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z czekoladą i gruszkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Kroić
CIOCOLATO PERE
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmarażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, bialej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkpocie z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Mus czekoladowy. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane porcjowanie: 10-12.
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Waflowe rurki wypełnione kremem z ricotty, czekoladą i kandyzowaną pomarańczą. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CANNOLO SICILIANO
Krem kataloński z karmelizowanym cukrem trzcinowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni.
COPPA CREMA CATALANA
Krem z sera ricotta (60%) z gruszkami w syropu na delikatnym biszkopcie o smaku orzechowym (27%)
Rozmrażanie:1,5-2h
RICOTTA E PERE
Klasyczny lodowy deser włoski na bazie biszkoptu, kremu waniliowego i kawałków czekolady. Produktu nie należy rozmrażać.
MOUSSE STRACCIATELLA
Beza przekladana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MERINGA LUNGA
Lody z owocami leśnymi, z sokiem limonkowym i musem malinowym. W szklanym pucharku. 
FLUTE FRUTTI DI BOSO
Lody śmietankowe z delikatnym korzennym musem speculos, z pokruszonymi herbatnikami i czekoladą. W szklanych pucharku. 
COPPA BISCOTTINO
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki