język polski język angielski
Northcoast

Bindi

Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z czekoladą i gruszkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Kroić
CIOCOLATO PERE
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, białej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkoptowej z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Mus czekoladowy. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane porcjowanie: 10-12.
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Waflowe rurki wypełnione kremem z ricotty, czekoladą i kandyzowaną pomarańczą. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CANNOLO SICILIANO
Krem kataloński z karmelizowanym cukrem trzcinowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni.
COPPA CREMA CATALANA
Krem z sera ricotta (60%) z gruszkami w syropu na delikatnym biszkopcie o smaku orzechowym (27%)
Rozmrażanie:1,5-2h
RICOTTA E PERE
Beza przełożona kremem o smaku waniliowym. Produkt głęboko mrożony.
MARENGO TONDA
Klasyczny lodowy deser włoski na bazie biszkoptu, kremu waniliowego i kawałków czekolady. Produktu nie należy rozmrażać.
MOUSSE STRACCIATELLA
Beza przekładana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MERINGA LUNGA
Lody z owocami leśnymi, z sokiem limonkowym i musem malinowym. W szklanym pucharku. 
FLUTE FRUTTI DI BOSO
Lody o smaku stracciatella z musem czekoladowym i kruszonymi orzechami. Produktu nie należy rozmrażać.
COPPA STRACCIATELLA
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki