język polski język angielski
Northcoast

Bindi

Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z czekoladą i gruszkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Kroić
CIOCOLATO PERE
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmarażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, bialej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkpocie z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Mus czekoladowy. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane porcjowanie: 10-12.
MOUSSE AL CIOCCOLATO
Waflowe rurki wypełnione kremem z ricotty, czekoladą i kandyzowaną pomarańczą. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CANNOLO SICILIANO
Krem kataloński z karmelizowanym cukrem trzcinowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni.
COPPA CREMA CATALANA
Krem z sera ricotta (60%) z gruszkami w syropu na delikatnym biszkopcie o smaku orzechowym (27%)
Rozmrażanie:1,5-2h
RICOTTA E PERE
Klasyczny lodowy deser włoski na bazie biszkoptu, kremu waniliowego i kawałków czekolady. Produktu nie należy rozmrażać.
MOUSSE STRACCIATELLA
Beza przekladana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MERINGA LUNGA
Lody z owocami leśnymi, z sokiem limonkowym i musem malinowym. W szklanym pucharku. 
FLUTE FRUTTI DI BOSO
Lody o smaku stracciatella z musem czekoladowym i kruszonymi orzechami. Produktu nie należy rozmrażać.
COPPA STRACCIATELLA
Lody o smaku mlecznym z musem wiśniowym i wiśniami w syropie. Produktu nie należy rozmrażać.
COPPA SPAGNOLA
Aktualności
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Zmiany kapitałowe w Grupie Nuova Castelli
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
04.06.2019 30 minut 4 osoby
Składniki: SKŁADNIKI: ryż Arborio Riso Gallo - ok. 250 g szalotka - 1 szt oliwa Salvadori - ok. 3 łyżki wino białe, wytrawne  - 1/3...
Przygotowanie:   PRZYGOTOWANIE: Na patelnię wlej oliwę, zeszklij na niej drobno posiekaną szalotkę - musi być zupełnie miękka, ale...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki