język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Bindi

Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Crostata crema catalana – kruche ciasto z kremem katalońskim i cukrem karmelizowanym 
CROSTAT CREMA CATALANA
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Cheesecake – miękkie ciasto z sera ricotta na biszkopcie i Ricotta cioccolato e amaretti
Torta Cioccolato E Amaretti
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Mele – kruche ciasto z jabłkami i Cioccolato – kruche ciasto z kremem
Torta Mele Cioccolato
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Mele e mandorle – kruche ciasto z kremem migdałowym i jabłkami i Crostata di
Torta Mele E Mandrole
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Macao – miękki tort czekoladowy na bazie biszkoptu kakaowego i Nonna – kruche ciasto
Torta Nonna - Macao
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, białej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkoptowej z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto nadziewane purée brzoskwiniowym.
CROSTATA ALBICOCCA
Kruche ciasto nadziewane purée wiśniowym.
CROSTATA CILIEGIA
Kruche ciasto z maki razowej nadziewane purée pomarańczowym.
CROSTATA INTEGRALE ALL' ARANCIA
Beza przełożona kremem o smaku waniliowym. Produkt głęboko mrożony.
MARENGO TONDA
Beza przekładana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MERINGA LUNGA
Aktualności
Nowe likiery w ofercie North Coast
Nowe likiery w ofercie North Coast
Oferta North Coast wzbogaciła się o wyśmienite likiery oraz aperitivo z destylarni Negroni
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Serniczki z ricotty
Serniczki z ricotty
10.08.2020 150 minut 4 osoby
Składniki: pół szklanki migdałów garść daktyli, 3 łyżki płatków owsianych 400 g sera ricotta Nuova Castelli,  3...
Przygotowanie: Serniczki z ricotty to lekki deser dla całej rodziny. Przygotowanie spodu: Daktyle zalewamy ciepłą wodą i odstawiamy na...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram