język polski język angielski
Northcoast

Roberto

Niezrównane włoskie paluchy Grissini pakowane w monoporcje,  kruche do chrupania w momencie oczekiwania, delikatne
Roberto Grissini Torinesi Ristorante
Crocchini – wyprodukowane według własnej receptury Roberto. Posiadają naturalne składniki, są zawsze chrupkie i świeże. Można
GRISSINI CROCCHINI
Crocchini – wyprodukowane według własnej receptury Roberto. Posiadają naturalne składniki, są zawsze chrupkie i świeże
GRISSINI CROCCHINI Z ROZMARYNEM
CROCCHINI MIGNON – smaczne, chrupiące, lekkie Crocchini Mignon o smaku pizzy, z rozmarynem, solone i z sezamem
CROCCHINI MIGNON PIZZA
CROCCHINI MIGNON – smaczne, chrupiące, lekkie Crocchini Mignon o smaku pizzy, z rozmarynem, solone i z sezamem
CROCCHINI MIGNON SOLONE
CROCCHINI MIGNON – smaczne, chrupiące, lekkie Crocchini Mignon o smaku pizzy, z rozmarynem, solone i z sezamem
CROCCHINI MIGNON Z ROZMARYNEM
CROCCHINI MIGNON – smaczne, chrupiące, lekkie Crocchini Mignon o smaku pizzy, z rozmarynem, solone i z sezamem
CROCCHINI MIGNON Z SEZAMEM
Grissini Torinesi – delikatne w smaku, lekkostrawne, można je kosztować w każdej chwili. Dzięki foliowemu opakowaniu
GRISSINI TORINESI
Grissini Torinesi 6x60g – delikatne w smaku, lekkostrawne, można je kosztować w każdej chwili. Dzięki foliowemu opakowaniu
GRISSINI TORINESI
Dla tych,  dla których istotne znaczenie ma zbilansowana dieta, ale  bez rezygnacji ze smaku. Doskonały do lekkich
Maxi Hamburger pełne ziarno z sezamem
Aktualności
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
2 listopada 2018r w Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards, wybrano najlepsze sery na świecie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki