język polski język angielski
Northcoast

Riso Gallo

Ryż Carnaroli Gran Riserva uprawiany jest w północno-wschodniej część Włoch, gdzie właściwości gleby i mikroklimatu są
CARNAROLI GRAN RISERVA - DOJRZEWANIE 1 ROK
Arborio jest najbardziej znanym we Włoszech ryżem do risotto, doskonałym do tradycyjnych dań warzywnych. Gwarantuje kremowy i aksamitny
Ryż arborio 6x1kg
CARNAROLI – KRÓL WŁOSKIEGO RYŻU DO RISOTTO Ulubiony gatunek najlepszych specjalistów od risotto. Wyjątkowo kremowa, zwarta
Ryż Carnaroli 6x1kg
VENERE – RYŻ ANTYCZNYCH IMPERATORÓW CHIŃSKICH O CZARNYCH, RAZOWYCH ZIARNACH PARBOILED. Jest idealny z dodatkiem oliwy lub
RYŻ VENERE 2KG
Arborio jest najbardziej znanym we Włoszech ryżem do risotto, doskonałym do tradycyjnych dań warzywnych. Gwarantuje kremowy i aksamitny
ARBORIO
CARNAROLI – KRÓL WŁOSKIEGO RYŻU DO RISOTTO Ulubiony gatunek najlepszych specjalistów od risotto. Wyjątkowo kremowa, zwarta
CARNAROLI
VENERE – RYŻ ANTYCZNYCH IMPERATORÓW CHIŃSKICH O CZARNYCH, RAZOWYCH ZIARNACH PARBOILED. Jest idealny z dodatkiem oliwy lub
VENERE
Czerwony ryż razowy Riso Rosso posiada wspaniały aromat orzechów. Riso Rosso jest idealny jako dodatek do dań z mięsem lub rybą,
RISO ROSSO
BIO ARBORIO jest najbardziej znanym ryżem do risotto we Włoszech. Charakteryzuje się on szerokimi ziarnami, które znacznie lepiej niż
ARBORIO ORGANIC
Ryż ten posiada krótkie i okrągłe ziarna które charakteryzują się dużą zdolnością wchłaniania. Wcześniej używany do
ORIGINARIO
Ryż do deserów specjalnie przystosowany do przygotowywania słodkich przepisów. Pochodzący z Włoch "Dessert
RYŻ DO DESERÓW
BASMATI – RYŻ Z PUNJAB O KRYSTALICZNYCH ZIARNACH Z NATURALNYM ZAPACHEM. Może być gotowany na parze, w wodzie lub wg klasycznego
BASMATI
Ryż do deserów specjalnie przystosowany do przygotowywania słodkich przepisów. Pochodzący z Włoch "Dessert
RYŻ DO DESERÓW
Klasyczny biały ryż do Risotto. Jeśli chcesz smaku i jakości prawdziwego włoskiego risotto, które wygląda jak by było
Ryż długoziarnisty Risotto 1kg
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki