język polski język angielski
Northcoast

Menu

Charakteryzuje się dominującym aromatem. Wśród składników oliwa z oliwek. Krem to idealne zestawienie świetnej
KREM Z ROZMARYNU
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
KREM Z TRUFLI
Kremowy sos z szałwii został przygotowany ze świeżych liści szałwii uprawianych na otwartym polu,dzięki temu produkt posiada
KREM Z SZAŁWII
Rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Wszechstronne zastosowanie.
Naturalnie nie zawiera glutenu.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Krem serowy – mix serowy składający się z pięciu serów: parmigiano reggiano (parmezan), emmenthaler, taleggio, fontina
KREM Z SEREM
Czerwona cykoria z włoskiego miasteczka Chioggia niedaleko Wenecji, krojona w paseczki, charakteryzuje się delikatnym, pełnym smakiem
SOS Z CZERWONEJ CYKORII
Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 720g
XM1X Żółte pomidorki koktajlowe w całości w soku.
Żółte pomidorki koktajlowe, pochodzące z Włoch,
DATTERINI GIALLI. ŻÓŁTE POMIDORKI KOKTAJLOWE W CAŁOŚCI WE WŁASNYM SOKU
XC1 Zebrane z pól i przekrojone na pół, dla zachowania smaku typowego dla pomidora zostały poddane powolnemu
MEZZORO POMODORI. PODSUSZANE POŁÓWKI POMIDORÓW
TX1 Pomidory podsuszane „Soleggiati” - pomidory  podsuszane w słońcu. Intensywny smak pomidora (więcej miąższu -
POMIDORY LEKKO SUSZONE W SŁOŃCU "SOLEGGIATI"
Polpavera Fine 10 kg - rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w torbę aluminiową.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 360g
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP 250ML lub 2l
TN1 Pomidorki koktajlowe z bazylią w oliwie -
Pomidorki delikatnie podsuszane na słońcu, o słodkim oraz intensywnym
POMIDORKI KOKTAJLOWE Z BAZYLIĄ W OLIWIE
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
SOS TRUFLOWY
Głównymi składnikami sosu są ostre papryczki i warzywa. To jeden z tradycyjnych sosów kuchni kalabryjskiej (południe
Pikantny sos z papryczek i warzyw Salsa di fuoco
Sos pomidorowy w szczególności używany do makaronu, pizzy, bruschetty. W procesie produkcji został podgotowany dzięki czemu
POMIDORY KROJONE
Dzięki obecności musztardy charakteryzuje się przyjemnie ostrym smakiem. Świetnie smakuje jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu.
Sos z zielonych pomidorów
Sos „Arrabbiata” - wyprodukowany w najlepszym momencie dla zbioru włoskich pomidorów z regionu Apulia.
SOS ARRABBIATA
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki