język polski język angielski
Northcoast

Menu

Zielony pieprz liofilizowany – w odróżnieniu od pieprzu w solance, jest bardzo delikatny i kruchy. Wykorzystuje
PIEPRZ ZIELONY
Czerwona cykoria z włoskiego miasteczka Chioggia niedaleko Wenecji, krojona w paseczki, charakteryzuje się delikatnym, pełnym smakiem
SOS Z CZERWONEJ CYKORII
Finger Food   Idealne do aperitifu, doskonała propozycja do bufetu na bankietach, jako entree do restauracji czy do
SPANITO - KRUCHE PSZENNE SPODY DO FASZEROWANIA NA BAZIE CHLEBA
Rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Wszechstronne zastosowanie.
Naturalnie nie zawiera glutenu.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Świetny substytut świeżej trufli, do wykorzystania przez cały rok. Gotowa do użycia. W opakowaniu całe plastry czarnej trufli,
TRUFLA LETNIA W PLASTRACH W OLEJU SŁONCZNIKOWYM
Charakteryzuje się dominującym aromatem. Wśród składników oliwa z oliwek. Krem to idealne zestawienie świetnej konsystencji,
KREM Z ROZMARYNU
Mieszanka 6 grzybów. Produkt idealny do wszystkich przepisów z wykorzystaniem mieszanki grzybów, np. na pizzę, do
FK2 MIESZANKA GRZYBÓW W OLEJU SŁONECZNIKOWYM W PRZYPRAWACH
Bardzo smaczne i aromatyczne. Krótka obróbka termiczna pozwoliła utrzymać  delikatny smak grzybów. Produkt
FP2 PIECZARKI W ZALEWIE SOLANKOWEJ
XM1X Żółte pomidorki koktajlowe w całości w soku.
Żółte pomidorki koktajlowe, pochodzące z Włoch,
DATTERINI GIALLI. ŻÓŁTE POMIDORKI KOKTAJLOWE W CAŁOŚCI WE WŁASNYM SOKU
XC1 Zebrane z pól i przekrojone na pół, dla zachowania smaku typowego dla pomidora zostały poddane powolnemu
MEZZORO POMODORI. PODSUSZANE POŁÓWKI POMIDORÓW
TX1 Pomidory podsuszane „Soleggiati” - pomidory  podsuszane w słońcu. Intensywny smak pomidora (więcej miąższu -
POMIDORY LEKKO SUSZONE W SŁOŃCU "SOLEGGIATI"
Polpavera Fine 10 kg - rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w torbę aluminiową.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP 250ML lub 2l
TN1 Pomidorki koktajlowe z bazylią w oliwie -
Pomidorki delikatnie podsuszane na słońcu, o słodkim oraz intensywnym
POMIDORKI KOKTAJLOWE Z BAZYLIĄ W OLIWIE
Koncentrat  gotowy do użycia,  kremowa konsystencji. Podstawa do wytwarzania wielu sosów do mięsa i makaronów.
KONCENTRAT TRUFLOWY
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie masy
KREM Z TRUFLI
Sos pomidorowy w szczególności używany do makaronu, pizzy, bruschetty. W procesie produkcji został podgotowany dzięki czemu
POMIDORY KROJONE
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY W OLEJU
Sos „Arrabbiata” - wyprodukowany w najlepszym momencie dla zbioru włoskich pomidorów z regionu Apulia.
SOS ARRABBIATA
Aktualności
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
2 listopada 2018r w Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards, wybrano najlepsze sery na świecie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki