język polski język angielski
Northcoast

Menu

Charakteryzuje się dominującym aromatem. Wśród składników oliwa z oliwek. Krem to idealne zestawienie świetnej
KREM Z ROZMARYNU
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
KREM Z TRUFLI
Kremowy sos z szałwii został przygotowany ze świeżych liści szałwii uprawianych na otwartym polu,dzięki temu produkt posiada
KREM Z SZAŁWII
Rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Wszechstronne zastosowanie.
Naturalnie nie zawiera glutenu.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Krem serowy – mix serowy składający się z pięciu serów: parmigiano reggiano (parmezan), emmenthaler, taleggio, fontina
KREM Z SEREM
Czerwona cykoria z włoskiego miasteczka Chioggia niedaleko Wenecji, krojona w paseczki, charakteryzuje się delikatnym, pełnym smakiem
SOS Z CZERWONEJ CYKORII
Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 720g
XM1X Żółte pomidorki koktajlowe w całości w soku.
Żółte pomidorki koktajlowe, pochodzące z Włoch,
DATTERINI GIALLI. ŻÓŁTE POMIDORKI KOKTAJLOWE W CAŁOŚCI WE WŁASNYM SOKU
XC1 Zebrane z pól i przekrojone na pół, dla zachowania smaku typowego dla pomidora zostały poddane powolnemu
MEZZORO POMODORI. PODSUSZANE POŁÓWKI POMIDORÓW
TX1 Pomidory podsuszane „Soleggiati” - pomidory  podsuszane w słońcu. Intensywny smak pomidora (więcej miąższu -
POMIDORY LEKKO SUSZONE W SŁOŃCU "SOLEGGIATI"
Polpavera Fine 10 kg - rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w torbę aluminiową.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 360g
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP 250ML lub 2l
TN1 Pomidorki koktajlowe z bazylią w oliwie -
Pomidorki delikatnie podsuszane na słońcu, o słodkim oraz intensywnym
POMIDORKI KOKTAJLOWE Z BAZYLIĄ W OLIWIE
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
SOS TRUFLOWY
Głównymi składnikami sosu są ostre papryczki i warzywa. To jeden z tradycyjnych sosów kuchni kalabryjskiej (południe
Pikantny sos z papryczek i warzyw Salsa di fuoco
Sos pomidorowy w szczególności używany do makaronu, pizzy, bruschetty. W procesie produkcji został podgotowany dzięki czemu
POMIDORY KROJONE
Dzięki obecności musztardy charakteryzuje się przyjemnie ostrym smakiem. Świetnie smakuje jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu.
Sos z zielonych pomidorów
Sos „Arrabbiata” - wyprodukowany w najlepszym momencie dla zbioru włoskich pomidorów z regionu Apulia.
SOS ARRABBIATA
Aktualności
NOWA MARKA PRZYPRAW I ZIÓŁ W OFERCIE NORTH COAST
NOWA MARKA PRZYPRAW I ZIÓŁ W OFERCIE NORTH COAST
Marka Wiberg znana jest jako jeden z największych producentów aromatów i przypraw dla wielu gałęzi przemysłu, z historią sięgającą ponad 70 lat. Dostarczając przyprawy o najwyższej jakości, firma kieruje się dewizą „Więcej smaku – więcej radości”.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki