język polski język angielski
Northcoast

Menu

Charakteryzuje się dominującym aromatem. Wśród składników oliwa z oliwek. Krem to idealne zestawienie świetnej
KREM Z ROZMARYNU
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
KREM Z TRUFLI
Kremowy sos z szałwii został przygotowany ze świeżych liści szałwii uprawianych na otwartym polu,dzięki temu produkt posiada
KREM Z SZAŁWII
Rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Wszechstronne zastosowanie.
Naturalnie nie zawiera glutenu.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Krem serowy – mix serowy składający się z pięciu serów: parmigiano reggiano (parmezan), emmenthaler, taleggio, fontina
KREM Z SEREM
Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 720g
XM1X Żółte pomidorki koktajlowe w całości w soku.
Żółte pomidorki koktajlowe, pochodzące z Włoch,
DATTERINI GIALLI. ŻÓŁTE POMIDORKI KOKTAJLOWE W CAŁOŚCI WE WŁASNYM SOKU
XC1 Zebrane z pól i przekrojone na pół, dla zachowania smaku typowego dla pomidora zostały poddane powolnemu
MEZZORO POMODORI. PODSUSZANE POŁÓWKI POMIDORÓW
TX1 Pomidory podsuszane „Soleggiati” - pomidory  podsuszane w słońcu. Intensywny smak pomidora (więcej miąższu -
POMIDORY LEKKO SUSZONE W SŁOŃCU "SOLEGGIATI"
Polpavera Fine 10 kg - rozdrobniona pulpa pomidorowa. Gotowa do użycia. Pakowana w środowisku aseptycznym w torbę aluminiową.
POLPAVERA FINE ROZDROBNIONA PULPA POMIDOROWA
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 360g
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP 250ML lub 2l
TN1 Pomidorki koktajlowe z bazylią w oliwie -
Pomidorki delikatnie podsuszane na słońcu, o słodkim oraz intensywnym
POMIDORKI KOKTAJLOWE Z BAZYLIĄ W OLIWIE
Krem z trufli - z wyraźnie zaznaczonym smakiem czarnej trufli i o charakterystycznym ciemnym kolorze.  Zrobiony na bazie
SOS TRUFLOWY
Głównymi składnikami sosu są ostre papryczki i warzywa. To jeden z tradycyjnych sosów kuchni kalabryjskiej (południe
Pikantny sos z papryczek i warzyw Salsa di fuoco
Sos pomidorowy w szczególności używany do makaronu, pizzy, bruschetty. W procesie produkcji został podgotowany dzięki czemu
POMIDORY KROJONE
Dzięki obecności musztardy charakteryzuje się przyjemnie ostrym smakiem. Świetnie smakuje jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu.
Sos z zielonych pomidorów
Sos „Arrabbiata” - wyprodukowany w najlepszym momencie dla zbioru włoskich pomidorów z regionu Apulia.
SOS ARRABBIATA
Ten kwaśno-słodki sos świetnie smakuje zarówno do dojrzewających serów (grana, montasio, pecorino) jak i do gotowanego
Peperonissima -  Sos z papryką
Aktualności
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Zmiany kapitałowe w Grupie Nuova Castelli
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
04.06.2019 30 minut 4 osoby
Składniki: SKŁADNIKI: ryż Arborio Riso Gallo - ok. 250 g szalotka - 1 szt oliwa Salvadori - ok. 3 łyżki wino białe, wytrawne  - 1/3...
Przygotowanie:   PRZYGOTOWANIE: Na patelnię wlej oliwę, zeszklij na niej drobno posiekaną szalotkę - musi być zupełnie miękka, ale...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki