język polski język angielski
Northcoast

Menu

Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
UA1 Suszone pomidory „Tutto Sole”. To okrągłe pomidorki najwyższej jakości, zebrane w najbardziej odpowiednim momencie fazy
POMIDORY SUSZONE NA SŁOŃCU W OLIWIE Z OLIWEK
Doskonały jako sos do ryb, do gotowanego bądź grillowanego mięsa, do drobiu. Do dojrzewających i świeżych serów.
Sos z czerwonej cebuli w occie balsamicznym z Modeny
Dzięki wykorzystaniu octu jabłkowego posiada bardzo delikatny smak. Polecany jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu. Świetnie smakuje
Salsafichi - Słodko-kwaśny sos z figami
Sos otrzymany z miąższu pomarańczy i krojonej cebuli, lekko pikantny, posiada szczególny kwaśno-słodki posmak. Polecany jako
Salsarancia - Sos z cebulą i miąższem pomarańczy
Świetnie łączy się zarówno z ciastami, lodami, naleśnikami, śmietaną i panna cotta jak i z gotowanym mięsem a
Salsafragola - Sos z truskawek z octem balsamicznym z Modeny
Oliwki „Nostraline alla calabrese” – oliwki z południowego regionu Włoch - Kalabria. Przyprawiane ziołami i oliwą
OLIWKI PO KALABRYJSKU
Oliwki czarne bez pestek
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK
Oliwki po grecku marynowane z wodą, octem i oliwą z oliwek. Idealne jako przystawka bądź jeden ze składników do sałatek.
OLIWKI PO GRECKU
Zielone oliwki z pestką „Giganti” – duże oliwki polecane do zimnych bufetów i jako antipasto.  
DUZE ZIELONE  OLIWKI Z PESTKAMI
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY  NATURALNE
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY W OLEJU
Kapary w occie -  owoce kaparów z ogonkami w delikatnej zalewie octowej, z dodatkiem
KAPARY W OCCIE
Owoce kaparów bez ogonków zakonserwowane w soli.
KAPARY W SOLI
Grillowane warzywa – w ofercie dostępne są: bakłażany, karczochy oraz papryki. Warzywa grillowane są metoda tradycyjną,
GRILLOWANA PAPRYKA
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
GRILLOWANE KARCZOCHY
Grillowane warzywa – w ofercie dostępne są: bakłażany, karczochy oraz papryki. Warzywa grillowane są metoda tradycyjną,
GRILLOWANY  BAKŁAŻAN
Cebulki w occie balsamicznym – cebulki odmiany „Borrettane„ to małe, płaskie cebulki, słynne z powodu swojego
CEBULKI W OCCIE BALSAMICZNYM
Świetny substytut świeżej trufli, do wykorzystania przez cały rok. Gotowa do użycia. W opakowaniu całe plastry czarnej trufli,
TRUFLA LETNIA W PLASTRACH W OLEJU SŁONCZNIKOWYM
Zielony pieprz liofilizowany – w odróżnieniu od pieprzu w solance, jest bardzo delikatny i kruchy. Wykorzystuje się
PIEPRZ ZIELONY
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki