język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

UA1 Suszone pomidory „Tutto Sole”. To okrągłe pomidorki najwyższej jakości, zebrane w najbardziej odpowiednim momencie fazy
POMIDORY SUSZONE NA SŁOŃCU W OLIWIE Z OLIWEK
Doskonały jako sos do ryb, do gotowanego bądź grillowanego mięsa, do drobiu. Do dojrzewających i świeżych serów.
Sos z czerwonej cebuli w occie balsamicznym z Modeny
Dzięki wykorzystaniu octu jabłkowego posiada bardzo delikatny smak. Polecany jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu. Świetnie smakuje
Salsafichi - Słodko-kwaśny sos z figami
Sos otrzymany z miąższu pomarańczy i krojonej cebuli, lekko pikantny, posiada szczególny kwaśno-słodki posmak. Polecany jako
Salsarancia - Sos z cebulą i miąższem pomarańczy
Świetnie łączy się zarówno z ciastami, lodami, naleśnikami, śmietaną i panna cotta jak i z gotowanym mięsem a
Salsafragola - Sos z truskawek z octem balsamicznym z Modeny
Oliwki „Nostraline alla calabrese” – oliwki z południowego regionu Włoch - Kalabria. Przyprawiane ziołami i oliwą
OLIWKI PO KALABRYJSKU
Oliwki czarne bez pestek
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK
Oliwki po grecku marynowane z wodą, octem i oliwą z oliwek. Idealne jako przystawka bądź jeden ze składników do sałatek.
OLIWKI PO GRECKU
Zielone oliwki z pestką „Giganti” – duże oliwki polecane do zimnych bufetów i jako antipasto.  
DUZE ZIELONE OLIWKI Z PESTKAMI
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY NATURALNE
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY W OLEJU
Kapary w occie -  owoce kaparów z ogonkami w delikatnej zalewie octowej, z dodatkiem
KAPARY W OCCIE
Owoce kaparów bez ogonków zakonserwowane w soli.
KAPARY W SOLI
Grillowane warzywa – w ofercie dostępne są: bakłażany, karczochy oraz papryki. Warzywa grillowane są metoda tradycyjną,
GRILLOWANA PAPRYKA
Grillowane warzywa – w ofercie dostępne są: bakłażany, karczochy oraz papryki. Warzywa grillowane są metoda tradycyjną,
GRILLOWANY BAKŁAŻAN
Cebulki w occie balsamicznym – cebulki odmiany „Borrettane„ to małe, płaskie cebulki, słynne z powodu swojego
CEBULKI W OCCIE BALSAMICZNYM
Świetny substytut świeżej trufli, do wykorzystania przez cały rok. Gotowa do użycia. W opakowaniu całe plastry czarnej trufli,
TRUFLA LETNIA W PLASTRACH W OLEJU SŁONCZNIKOWYM
Zielony pieprz liofilizowany – w odróżnieniu od pieprzu w solance, jest bardzo delikatny i kruchy. Wykorzystuje się
PIEPRZ ZIELONY
Mieszanka 6 grzybów. Produkt idealny do wszystkich przepisów z wykorzystaniem mieszanki grzybów, np. na pizzę, do
FK2 MIESZANKA GRZYBÓW W OLEJU SŁONECZNIKOWYM W PRZYPRAWACH
Koncentrat  gotowy do użycia,  kremowa konsystencji. Podstawa do wytwarzania wielu sosów do mięsa i makaronów.
KONCENTRAT TRUFLOWY
Aktualności
Akcja #Wzywamyposiłki
Akcja #Wzywamyposiłki
02.04.2020
Dzięki współpracy z Akademią Kulinarna Whirlpool, North Coast przyłączył się do akcji na rzecz wsparcia lekarzy w ramach akcji #WzywamyPosiłki.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram