język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

Oliwki Castelvetrano, pochodzące z prowincji Trapani, wyróżniają się wielkością i wyjątkowo zwartą konsystencją.
Oliwki Castelvetrano
Oliwki po grecku marynowane z wodą, octem i oliwą z oliwek. Idealne jako przystawka bądź jeden ze składników do sałatek.
OLIWKI PO GRECKU
Mieszanka oliwek czarnych i zielonych bez pestek, doprawione oliwą, papryczką chili i ziołami. Ostry smak papryczki chili sprawia,
Mix oliwek na ostro
Oliwki „Nostraline alla calabrese” – oliwki z południowego regionu Włoch - Kalabria. Przyprawiane ziołami i oliwą
OLIWKI PO KALABRYJSKU
Oliwki bez pestek Leccino w oleju z papryczką chili i rozmarynem. Doskonałe do pizzy oraz jako dodatek do dań rybnych
Oliwki Leccino
Zielone oliwki z pestką „Giganti” – duże oliwki polecane do zimnych bufetów i jako antipasto.  
DUZE ZIELONE OLIWKI Z PESTKAMI
Oliwki czarne bez pestek
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK
Tradycyjne śródziemnomorskie pesto łączące łagodny smak ricotty i półwytrawnych pomidorów z lekko pikantnym
pesto rosso
Pesto alla Genovese jest tradycyjnym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE 720g
Tuńczyk żółtopłetwy w zalewie z oliwy z oliwek z charakterystycznym chudym, jasnym mięsem.
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Sos otrzymany z miąższu pomarańczy i krojonej cebuli, lekko pikantny, posiada szczególny kwaśno-słodki posmak. Polecany jako
Salsarancia - Sos z cebulą i miąższem pomarańczy
Ten kwaśno-słodki sos świetnie smakuje zarówno do dojrzewających serów (grana, montasio, pecorino) jak i do gotowanego
Peperonissima - Sos z papryką
Doskonały jako sos do ryb, do gotowanego bądź grillowanego mięsa, do drobiu. Do dojrzewających i świeżych serów.
Sos z czerwonej cebuli w occie balsamicznym z Modeny
Karmelizowana cebula o mocnym słodko-kwaśnym smaku, przygotowana z wykorzystaniem typowej złotej cebuli charakteryzującej się
Cebula karmelizowana w occie balsamicznym z Modeny IGP
Dzięki wykorzystaniu octu jabłkowego posiada bardzo delikatny smak. Polecany jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu. Świetnie smakuje
Salsafichi - Słodko-kwaśny sos z figami
Dzięki obecności musztardy charakteryzuje się przyjemnie ostrym smakiem. Świetnie smakuje jako dodatek do gotowanego mięsa i drobiu.
Sos z zielonych pomidorów
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP
Mielone pistacje w kremie z oliwy z oliwek i odrobiną soli. Prawdziwe sycylijskie pesto o ciepłym smaku,
SOS PESTO Z ORZESZKAMI PISTACJOWYMI
Włoskie papryki: czerwona, żółta i zielona, ​​starannie wyselekcjonowane i przetworzone sezonowo, częściowo wysuszone
Papryka podduszona mix
Słodko-kwaśna marynata z pokrojonych w kostkę gruszek Williamsa. Pyszny smak gruszki potęguje połączenie z wiórkami
Sos gruszkowo - imbirowy
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram