język polski język angielski
Northcoast

St. Dalfour

Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA JABŁKA I CYNAMON
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA MARAKUJA&MANGO
Delikatny krem z kasztanów jadalnych, słodzony zagęszczonym sokiem owocowym (winogronowym & daktylowym) bez dodatku cukru,
Kasztanowa Rapsodia
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA POMARAŃCZA
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA MORELA
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA FIGA
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA TRUSKAWKA
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA JAGODA
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych
OWOCOWA RAPSODIA CZTERY OWOCE
Miód otrzymywany z kwiatów pomarańczy.
MIÓD POMARAŃCZOWY
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki