język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Perrella

Proces produkcji wysokiej jakości mozzarelli wymaga czasu. W Caseificio Parrella zrezygnowano z przemysłowego podejścia. Proces
Mozzarella Fior di latte w bloku
Proces produkcji wysokiej jakości mozzarelli wymaga czasu. W Caseificio Parrella zrezygnowano z przemysłowego podejścia. Proces
Mozzarella Fior di latte Julienne Napoli
Proces produkcji wysokiej jakości mozzarelli wymaga czasu. W Caseificio Parrella zrezygnowano z przemysłowego podejścia. Proces
Mozzarella Fior di latte w kulce
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram