język polski język angielski
Northcoast

MEDUSA

Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym 740g
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki