język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

MEDUSA

Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym 740g
Aktualności
Oferta wędlin GALBANI
Oferta wędlin GALBANI
Marka numer 1 we Włoszech w stałej ofercie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Risotto z dynią
Risotto z dynią
30 minut 2 osoby
Składniki: 100 g ryżu Arborio Riso Gallo, 300 g dyni, np. Hokkaido, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 500 ml bulionu warzywnego, 1 kieliszek białego...
Przygotowanie: Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek przeciskamy przez praskę. Rozgrzewamy na patelni masło, wrzucamy cebulę i czosnek,...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram