język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VENTURINI BALDINI

Niezwykły i złożony, pełen aromatów i smaków w kierunku bardziej słodkim niż kwaśnym. Aromat złożony,
ARAGOSTA – ACETO BALSAMICO DI REGGIO EMILIA DOP
Ocet balsamiczny ze zrównoważonego połączenia octu winnego i moszczu z typowych winogron zebranych całkowicie w regionie
ACETO BALSAMICO DI MODENA IGP
Słodko-kwaśny ocet wyłącznie z białych winogron Malvasia, leżakowany w starożytnych dębowych beczkach przez minimum 5 lat.
GOCCIA BIANCA
Smak: Wyborny, pełny i zrównoważony Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Oryginalny
RUBINO DEL CERRO LAMBRUSCO DOP
Wyraźny zapach ziół i soczystych czarnych wiśn.i Smak: Świeży, półwytrawny z lekkimi
MONTELOCCO LAMBRUSCO ROSSO IGP
Smak: Dobrze zbudowany wytrawny smak, łagodne, pachnące, smaczne i czyste Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej
CADELVENTO LAMBRUSCO ROSE DOP
Bukiet: Aromatyczne, zawiera nuty białych owoców i zapach skórki chleba i miodu z dzikich kwiatów. Smak:
METODO CLASSICO BRUT
Smak: lekko wytrawny i dobrze zbalansowany Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Przyjemne
GRANIERS – MALVASIA COLLI DI SCANDIANO E DI CANOSSA DOP
Aktualności
Jubileusz North Coast
Jubileusz North Coast
30 lat na rynku.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Risotto z dynią
Risotto z dynią
30 minut 2 osoby
Składniki: 100 g ryżu Arborio Riso Gallo, 300 g dyni, np. Hokkaido, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 500 ml bulionu warzywnego, 1 kieliszek białego...
Przygotowanie: Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek przeciskamy przez praskę. Rozgrzewamy na patelni masło, wrzucamy cebulę i czosnek,...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram