język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VENTURINI BALDINI

Niezwykły i złożony, pełen aromatów i smaków w kierunku bardziej słodkim niż kwaśnym. Aromat złożony,
ARAGOSTA – ACETO BALSAMICO DI REGGIO EMILIA DOP
Ocet balsamiczny ze zrównoważonego połączenia octu winnego i moszczu z typowych winogron zebranych całkowicie w regionie
ACETO BALSAMICO DI MODENA IGP
Słodko-kwaśny ocet wyłącznie z białych winogron Malvasia, leżakowany w starożytnych dębowych beczkach przez minimum 5 lat.
GOCCIA BIANCA
Smak: Wyborny, pełny i zrównoważony Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Oryginalny
RUBINO DEL CERRO LAMBRUSCO DOP
Wyraźny zapach ziół i soczystych czarnych wiśn.i Smak: Świeży, półwytrawny z lekkimi
MONTELOCCO LAMBRUSCO ROSSO IGP
Smak: Dobrze zbudowany wytrawny smak, łagodne, pachnące, smaczne i czyste Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej
CADELVENTO LAMBRUSCO ROSE DOP
Bukiet: Aromatyczne, zawiera nuty białych owoców i zapach skórki chleba i miodu z dzikich kwiatów. Smak:
METODO CLASSICO BRUT
Smak: lekko wytrawny i dobrze zbalansowany Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Przyjemne
GRANIERS – MALVASIA COLLI DI SCANDIANO E DI CANOSSA DOP
Aktualności
Nowe likiery w ofercie North Coast
Nowe likiery w ofercie North Coast
Oferta North Coast wzbogaciła się o wyśmienite likiery oraz aperitivo z destylarni Negroni
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
spaghetti alla puttanesca
spaghetti alla puttanesca
28.07.2020 20 minut 4 osoby
Składniki: 300 g makaronu spaghetti Agnesi, 3 ząbki czosnku, pomidory w puszce Cirio, 4 filety anchois 4 łyżki oliwy Salvadori, garść...
Przygotowanie: Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Rozpoczynamy od rozgrzania oliwy i wrzucenia na nią przeciśniętego...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram