język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VENTURINI BALDINI

Słodko-kwaśny ocet wyłącznie z białych winogron Malvasia, leżakowany w starożytnych dębowych beczkach przez minimum 5 lat.
GOCCIA BIANCA
Niezwykły i złożony, pełen aromatów i smaków w kierunku bardziej słodkim niż kwaśnym. Aromat złożony,
ARAGOSTA – ACETO BALSAMICO DI REGGIO EMILIA DOP
Ocet balsamiczny ze zrównoważonego połączenia octu winnego i moszczu z typowych winogron zebranych całkowicie w regionie
ACETO BALSAMICO DI MODENA IGP
Smak: Wyborny, pełny i zrównoważony Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Oryginalny
RUBINO DEL CERRO LAMBRUSCO DOP
Wyraźny zapach ziół i soczystych czarnych wiśn.i Smak: Świeży, półwytrawny z lekkimi
MONTELOCCO LAMBRUSCO ROSSO IGP
Smak: Dobrze zbudowany wytrawny smak, łagodne, pachnące, smaczne i czyste Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej
CADELVENTO LAMBRUSCO ROSE DOP
Bukiet: Aromatyczne, zawiera nuty białych owoców i zapach skórki chleba i miodu z dzikich kwiatów. Smak:
METODO CLASSICO BRUT
Smak: lekko wytrawny i dobrze zbalansowany Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Przyjemne
GRANIERS – MALVASIA COLLI DI SCANDIANO E DI CANOSSA DOP
Aktualności
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie”
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie”
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie” to tytuł 11. edycji Gallo Guide, którego pomysłodawcą jest Riso Gallo – producent i ambasador propagowania ryżu i risotto na całym świecie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram