język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

UMANI RONCHI

Szczep: Trebbiano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce są delikatnie tłoczone, następuje dekantacja statyczna na zimno. Fermentacja
Montipagano Trebbiano d’Abruzzo DOC
Villa Bianchi to wino lekkie i przyjemne. Kolor  słomkowy  z zielonymi refleksami. Delikatne, jedwabiste ze świeżymi nutami
VILLA BIANCHI VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSICO WYTRAWNE
Szczep: Pecorino Winifikacja: zbiór ręczny, owoce są delikatnie tłoczone, następuje dekantacja statyczna na zimno. Fermentacja
Vellodoro Terre di Chieti Pecorino IGT
Kupaż dwóch typowo włoskich szczepów Montepulciano i Sangiovese. Serrano to wino świeże,wytrawne i o dobrej
SERRANO DOC ROSSO CONERO WYTRAWNE
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce oddzielone od łodyg, lekko tłoczone, następuje 10-12 dniowa maceracja,
Jorio Montepulciano d’Abruzzo DOC
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce oddzielone od łodyg, lekko tłoczone, następuje 10-12 dniowa maceracja,
Cumaro Conero Riserva DOCG
Szczep: Montepulciano Winifikacja: zbiór ręczny, maceracja maksymalnie 10 dni. Po fermentacji alkoholowej i malolaktycznej
Podere Montepulciano d’Abruzzo DOC
Szczep: Montepulciano 100% San Lorenzo bierze swoją nazwę od winnicy o tej samej nazwie w gminie Osimo, z której
SAN LORENZO Rosso Conero DOC
Szczep: Lacrima 100% Lacrima to szczep, który został uratowany  przed wyginięciem, dziś jest uprawiany na  bardzo małym
FONTE DEL RE Lacrima di Morro D’alba DOC
Szczep: Montepulciano 100% Montipagano Montepulciano DOC organic od Umani Ronchi to wino o rubinowo-czerwonym kolorze
Montipagano Montepulciano D’Abruzzo DOC
Aktualności
Akcja #Wzywamyposiłki
Akcja #Wzywamyposiłki
02.04.2020
Dzięki współpracy z Akademią Kulinarna Whirlpool, North Coast przyłączył się do akcji na rzecz wsparcia lekarzy w ramach akcji #WzywamyPosiłki.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram