język polski język angielski
Northcoast

Cirio

Do produkcji Passata Rustica, wykorzystuje się tylko i wyłącznie dojrzewające we włoskim słońcu okrągłe i pozbawione
Przecier pomidorowy Passata Rustica 680g
Passata Rustica Cirio to wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji. Jest tak gęsty, że możesz zaczerpnąć go
PRZECIER POMIDOROWY RUSTICA Z BAZYLIĄ
Aksamitny, delikatny przecier pomidorowy, przygotowany z włoskich pomidorów, przecieranych prze sito o bardzo małych
Przecier Passata Verace
Przecier pomidorowy w kartoniku Cirio to wyjątkowy produkt o delikatnej, gładkiej konsystencji. Do jego produkcji wykorzystywane są
PRZECIER POMIDOROWY BRICK
Przecier pomidorowy w kartoniku Cirio to wyjątkowy produkt o delikatnej, gładkiej konsystencji . Do jego produkcji wykorzystywane są
PRZECIER POMIDOROWY
Pomidory bez skóry Cirio wywodzą się z tradycji i miłości do uprawy pomidorów. Dzięki temu stały się jednymi ze
PELATI Pomidory bez skóry
Pomidory krojone Cirio to wyjątkowy produkt o pełnej konsystencji i wyraźnym aromacie świeżo pokrojonego pomidora. Żywy
Polpa Pomidory krojone
La Gustosa Cirio to pyszny sos przygotowany z włoskich pomidorów 80%, z dodatkiem śródziemnomorskich ziół,
La Gustosa pomidorowy sos
Pomidory krojone Cirio to wyjątkowy produkt o pełnej konsystencji i wyraźnym aromacie świeżo pokrojonego pomidora. Pomidory krojone
Polpa Pomidory krojone z czosnkiem
Pomidory krojone Cirio to wyjątkowy produkt o pełnej konsystencji i wyraźnym aromacie świeżo pokrojonego pomidora. Pomidory krojone
Polpa Pomidory krojone z bazylią
Pomidory pelati (bez skórki) - flagowy produkt Cirio. Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli
POMIDORY BEZ SKÓRY
Uprawiane na południu Włoch pomidorki koktajlowe, zebrane w optymalnej fazie dojrzałości, charakteryzują się wyjątkowo delikatnym,
Pomidorki koktajlowe
Pomidory bez skórki w nowych sosach premium 100% włoskich pomidorów bez skórki wzbogacone składnikami najwyższej
sos pomidorowy classico
Pomidory bez skórki w nowych sosach premium 100% włoskich pomidorów bez skórki wzbogacone składnikami najwyższej
sos pomidorowy parmigiano
100% włoskich pomidorów, pochodzących z upraw ekologicznych.
Produkty certyfikowane na każdym etapie produkcyjnym: od
Cirio przecier pomidorowy 500 ml BIO
100% włoskich pomidorów, pochodzących z upraw ekologicznych.
Produkty certyfikowane na każdym etapie produkcyjnym: od
Cirio pomidory w kawałkach 400 g BIO
100% włoskich pomidorów, pochodzących z upraw ekologicznych.
Produkty certyfikowane na każdym etapie produkcyjnym: od
Cirio pomidory bez skóry 400 g BIO
100% włoskich pomidorów, pochodzących z upraw ekologicznych.
Produkty certyfikowane na każdym etapie produkcyjnym: od
Cirio Passata BIO 700 ml
Włoskie oliwy Extra Vergine pochodzące z upraw ekologicznych.
Cirio stosują uprawy biologiczne, bez środków chemicznych.
CIRIO oliwa Extra Vergine 0,5 l
Tradycyjny włoski sos warzywny na bazie pomidorów, z dodatkiem świeżych warzyw (marchewki, cebuli i selera)
SOS POMIDOROWY Z WARZYWAMI
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki