język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Cirio

Tradycyjny włoski sos warzywny na bazie pomidorów, z dodatkiem świeżych warzyw (marchewki, cebuli i selera)
SOS POMIDOROWY Z BAZYLIĄ
Tradycyjny włoski sos warzywny na bazie pomidorów z dodatkiem papryczki chilli. Doskonały do tradycyjnego włoskiego dania pennette
PIKANTNY SOS POMIDOROWY ARRABBIATA
Niezbędny w każdej kuchni, wyjątkowo gęsty i aromatyczny koncentrat pomidorowy. Wygodne opakowania 4x70 g.
Koncentrat pomidorowy Super Cirio
Fasolka po bretońsku, czyli pieczona biała fasola w sosie pomidorowym. Gładka, kremowa konsystencja z nutą słodyczy. Gotowana na
PIECZONA FASOLA
Czerwona fasola najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Czerwona fasola
Fasola borlotti najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
fasola borlotti
Ciecierzyca najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Ciecierzyca
Biała fasola najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Fasola biała
Fasola vannellini najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które
fasola cannellini
Soczewica najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia bezpieczne
Soczewica
Super Cirio – podwójny koncentrat pomidorowy 100% włoskich pomidorów, które są synonimem wysokiej jakości
PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY "SUPER CIRIO", TUBA
Groszek zielony najwyższej jakości dostępny w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
ZIELONY GROSZEK
POLPADORO Cirio Alta Cucina nadaje każdemu przepisowi smak świeżo zebranych pomidorów. Świeżość, która pozostaje
POLPADORO
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram