język polski język angielski
Northcoast

Agnesi

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Tradycyjne Liguryjskie Pesto – połączenie tradycji i składników najwyższej jakości. Pesto przyrządzane jest wyłącznie ze
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Makaron w kształcie rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To
PENNETTE RIGATE
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Makaron w kształcie rurki.Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
PENNETTE RIGATE
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TORTIGLIONI
Sos Napoletana - to połączenie sosu pomidorowego z przetartą na gładką masę marchewką, cebulą i odrobiną czosnku.
SOS POMIDOROWY NAPOLETANA
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE
Makaron w kształcie muszelki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
GNOCCHI
Sos Bolognese – najbardziej znany i popularny włoski sos do makaronu. Połączenie soczystych pomidorów, świeżych warzyw
SOS POMIDOROWY BOLOGNESE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CELLENTANI
Sos Verdure - to danie przygotowane ze świeżych pomidorów dopełnione bakłażanem, papryką i cukinią.
SOS POMIDOROWY Z WARZYWAMI
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE TRZY KOLORY
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI RIGATI
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki