język polski język angielski
Northcoast

Agnesi

Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Tradycyjne Liguryjskie Pesto – połączenie tradycji i składników najwyższej jakości. Pesto przyrządzane jest wyłącznie ze
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Makaron w kształcie rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To
PENNETTE RIGATE
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Makaron w ksztłacie rurki.Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To
PENNETTE RIGATE
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TORTIGLIONI
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE
Sos Napoletana - to połączenie sosu pomidorowego z przetartą na gładką masę marchewką, cebulą i odrobiną czosnku.
SOS POMIDOROWY NAPOLETANA
Makaron w kształcie muszelki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
GNOCCHI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CELLENTANI
Sos Bolognese – najbardziej znany i popularny włoski sos do makaronu. Połączenie soczystych pomidorów, świeżych warzyw
SOS POMIDOROWY BOLOGNESE
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE TRZY KOLORY
Sos Verdure - to danie przygotowane ze świeżych pomidorów dopełnione bakłażanem, papryką i cukinią.
SOS POMIDOROWY Z WARZYWAMI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI RIGATI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
BUCATINI
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki