język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Agnesi

Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Pesto Genovese powstaje z wysokiej jakości świeżych produktów, m in bazylii (39%) oliwy z oliwek oraz oliwy extra vergin
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Makaron w kształcie rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To
PENNETTE RIGATE
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Makaron w kształcie rurki.Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
PENNETTE RIGATE
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TORTIGLIONI
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE
Makaron w kształcie muszelki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
GNOCCHI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CELLENTANI
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE TRZY KOLORY
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
BUCATINI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LINGUINE
Makaron w kształcie grubej rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany
RIGATONI
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Aktualności
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie”
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie”
„Nie tylko risotto – przepisy z najlepszych restauracji na świecie” to tytuł 11. edycji Gallo Guide, którego pomysłodawcą jest Riso Gallo – producent i ambasador propagowania ryżu i risotto na całym świecie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram