język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Agnesi

Makaron w kształcie grubej rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany
RIGATONI
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TROFIE LIGURI
Makaron w kształcie dużych muszli. Idealny do nadziewania farszem. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając
Conchiglioni
Makaron wstążki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa
TAGLIATELLE MEZZANE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CANNELLONI
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA PAPPARDELLE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIOLINI
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIATELLE
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA FETTUCINE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA PAGLIA&FIENO
Tortellini to małe pierożki nadziewane szynką prosciutto crudo i serem grana padano. Idealne jako dodatek do rosołu.
FESTAIOLA TORTELLINI
Kuskus to tradycyjny produkt kuchni afrykańskiej, otrzymywany z pszenicy durum. Kuskus gotuje się na parze, ponad gotującym się mięsem
COUS COUS
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI PEŁNE ZIARNO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
PENNE RIGATE PEŁNE ZIARNO
Tradycyjne Liguryjskie Pesto – połączenie tradycji i składników najwyższej jakości. Pesto przyrządzane jest wyłącznie ze
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Aktualności
Włoska kawa Cellini już dostępna
Włoska kawa Cellini już dostępna
North Coast S.A. oficjalnym dystrybutorem włoskiej kawy Cellini.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Makaron z krewetkami i sosem pesto
Makaron z krewetkami i sosem pesto
45 minut 4 osoby
Składniki: 1 opakowanie makaronu Festaiola Pappardelle Agnesi 1 duża cukinia 4-5 ząbków czosnku 1/2 papryczki chili lub szczypta...
Przygotowanie: Na rozgrzanej patelni z masłem podsmażamy delikatnie posiekany w cienkie plastry czosnek oraz kawałki chili lub płatki chili....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram