język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Agnesi

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LINGUINE
Makaron w kształcie grubej rurki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany
RIGATONI
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CASARECE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TROFIE LIGURI
Makaron w kształcie dużych muszli. Idealny do nadziewania farszem. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając
Conchiglioni
Makaron wstążki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa
TAGLIATELLE MEZZANE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CANNELLONI
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA PAPPARDELLE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIOLINI
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIATELLE
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA FETTUCINE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA PAGLIA&FIENO
Tortellini to małe pierożki nadziewane szynką prosciutto crudo i serem grana padano. Idealne jako dodatek do rosołu.
FESTAIOLA TORTELLINI
Kuskus to tradycyjny produkt kuchni afrykańskiej, otrzymywany z pszenicy durum. Kuskus gotuje się na parze, ponad gotującym się mięsem
COUS COUS
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI PEŁNE ZIARNO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
PENNE RIGATE PEŁNE ZIARNO
Tradycyjne Liguryjskie Pesto – połączenie tradycji i składników najwyższej jakości. Pesto przyrządzane jest wyłącznie ze
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Aktualności
Akcja #Wzywamyposiłki
Akcja #Wzywamyposiłki
02.04.2020
Dzięki współpracy z Akademią Kulinarna Whirlpool, North Coast przyłączył się do akcji na rzecz wsparcia lekarzy w ramach akcji #WzywamyPosiłki.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram