język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

MOLINO DALLAGIOVANNA

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 310
P / L 0,60 Doskonała mąka do tradycyjnej Pizzy Neapolitańskiej.
Doskonałe
LA NAPOLETANA
Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
W 310
P / L 0,60 Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości
LA NAPOLETANA 2.0
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 340
P / L 0,55 Idealny uniwersalna mąka Typ 0. Dzięki wysokiej zawartości
NOBILGRANO
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 330
P / L 0,60 Idealna mąka do produkcji świeżych gnocchi, świeżego makaronu.
GRANITO SPOLVERO
Mąka z pszenicy miękkiej typ 00
W 330
P / L 0,60 Mocna mąka do przygotowania włoskiej focaccia. Wysoka zwartość
FOCACCIA FORTE
Mieszanka ta została specjalnie zaprojektowana do produkcji pizzy typu la pala oraz do pizzy rzymskiej. Bardzo łatwa w pracy
MIESZANKA LA PALA
Specjalna mieszanka do pizzy typu La Pinsa Romana.  Gotowy produkt będzie miał wyrazisty i zdecydowany charakter,
MIESZANKA LA PINSA EASY
Aktualności
Świeże, włoskie sery
Świeże, włoskie sery
Robiola, Stracchino, Stracciatella, Burrata, Squaquerello, Fresco Spalmabile i Caprino już dostępne!
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka panzanella
Sałatka panzanella
15 minut 2 osoby
Składniki: 2-3 kawałki czerstwego chleba (np. ciabatty), 2 duże, dojrzałe pomidory lub 3 mniejsze, 1 czerwona cebula, 1 zielony...
Przygotowanie: Chleb kroimy na mniejsze kawałki, następnie podprażamy na suchej patelni do czasu, aż uzyskamy grzanki. Kroimy pomidory na mniejsze...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram