język polski język angielski
Northcoast

Nuova Castelli

Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY 30 MIESIĘCZNY
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY BIO
Parmigiano Reggiano Chroniona Nazwa Pochodzenia - Najbardziej znany na świecie włoski ser twardy. Produkowany wyłącznie w regionach
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g 30 miesięcznY
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 200g
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP BIO 200G
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP  1kg
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO 125g
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO CHNP 200g
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO CHNP 1 / 16 KRĘGU
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 50g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 125G
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY  50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego w formie mini kulek sałatkowych.
Kulka ma delikatną konsystencja, mleczny smak
MOZZARELLA MINI
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki