język polski język angielski
Northcoast

Nuova Castelli

Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY 30 MIESIĘCZNY
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY BIO
Parmigiano Reggiano Chroniona Nazwa Pochodzenia - Najbardziej znany na świecie włoski ser twardy. Produkowany wyłącznie w regionach
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g 30 miesięcznY
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 200g
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP BIO
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP  1kg
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO 125g
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO CHNP 200g
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO CHNP 1 / 16 KRĘGU
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 50g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 125G
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY  50G
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Aktualności
Małe ciasteczko, wielki sukces
Małe ciasteczko, wielki sukces
Z dniem 1 września 2019r., firma North Coast S.A. przejęła dystrybucję znanych na całym świecie belgijskich ciasteczek Lotus.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Makaron z suszonymi pomidorami
Makaron z suszonymi pomidorami
30 minut 4 osoby
Składniki: 1 opakowanie makaronu Festaiola Pappardelle 250 g 10 połówek pomidorów suszonych z oleju - 100 g 6 łyżek oleju ze...
Przygotowanie: Makaron najlepiej jest gotować na końcu i podawać jeszcze gorący prosto z garnka, dlatego też zaczynamy od zrobienia sosu. Sześć...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki