język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Giacobazzi

Aromatyzowany napój na bazie wina z wyczuwalną nutą truskawki. Musujące. Najlepiej smakuje gdy jest dobrze schłodzone. 
FRAGOLINO ROSSO FRIZZANTE
Bollicino to rześkie, orzeźwiające i soczyste białe wino w puszce, które zawsze możesz mieć pod ręką - podczas
Bollicino wino białe w puszce
Bollicino to rześkie, orzeźwiające i soczyste czerwone wino w puszce, które zawsze możesz mieć pod ręką -
Bollicino wino czerwone w puszce
Jasny rubinowo-czerwony kolor z różowymi refleksami z delikatną pianką.  Wyczuwalny aromat fiołków
1 Lambrusco di Sorbara DOC
Intensywny rubinowy kolor z delikatną pianką. Charakterystyczny aromat winny i czerwonych owoców. W smaku delikatne,
2 LAMBRUSCO GRASPAROSSA DI CASTELVETRO doc
Żywy czerwony kolor z obfitą pianką, z charakterystycznym zapachem wiśni moreli, jagód i róży. Na
3 VELLUTATO CUVEE ROUGE
Czerwone wino musujące półsłodkie. Delikatny, dobrze zbalansowany smak, połączony z orzeźwiającymi bąbelkami. Wino cechują
LAMBRUSCO DELL'EMILIA IGT
Wino różowe musujące półsłodkie. Doskonałe jako aperitif. Jest także optymalnym towarzyszem lekkich włoskich
LAMBRUSCO DELL'EMILIA IGT
Kolor złotobrązowy. W smaku wyczuwalne nuty kandyzowanych owoców i jagód z dobrze zrównoważoną
LAMBRUSCO DELL'EMILIA IGT
Słodkie białe wino musujące.
Kolor słomkowy żółty z błyszczącymi złotymi refleksami; pianka jest delikatna
MOSCATO dolce bianco
Słodkie różowe wino musujące

Cudowny różowy kolor; delikatna i trwała pianka.  Wino w smaku
moscato dolce rose
Aromatyzowany napój na bazie wina.  Fragolino charakteryzuje się słodkim smakiem z delikatną pianką, dzięki czemu
FRAGOLINO ROSSO FRIZZANTE
Winogrono moscato jest jedną z najdelikatniejszych odmian winogron. Winogrono wyróżnia się owocowym, kwiatowym zapachem
MOSCATO BIANCO
Słodkie różowe wino musujące.
Soczysty aromat żurawiny, owocu granatu
MOSCATO rose
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram