język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Coati

Wędlina z chudego mięsa wieprzowego. Papryka nadaje charakterystyczny kolor czerwieni oraz słodki smak. Wyraźnie smakowo wybijają
Salami Napoli
Składa się z drobno mielonego chudego  i tłustego mięsa wieprzowego, dlatego plasterek wygląda jak z ziarenek ryżu,
salami milano
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
Salsiccia pikantna
Salami o grubym zmieleniu mięsa, posiada lekko zakrzywioną formę, smak zdecydowanie pikantny.
Salami Ventricina pikantna
Szynka wytworzona z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddanego parzeniu parowemu. Produkt charakteryzuje się odpowiednim stopniem
Prosciutto Cotto blu
Szynka wieprzowa parzona.   Idealna na pizzę.
Prosciutto Cotto MisterPizza
Jest to najbardziej klasyczna wersja włoskiej „pancetta” (rodzaj boczku), bez skórki, produkowana ze starannie
PANCETTA ROLOWANA
Salami o grubym zmieleniu mięsa, posiada spłaszczoną formę, smak zdecydowanie pikantny, z dodatkiem ostrej papryczki i nasion
Salami Spianata pikANTNA
Włoska kiełbasa wieprzowa salami, surowa, dojrzewająca, grubo rozdrobniona, plastrowana. Produkt silnie powiązany z terytorium,
SALAMI NAPOLI W PLASTRACH
Obróbka charakteryzująca się ”Wolnym Gotowaniem”.
Prosciutto cotto souvi
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram