język polski język angielski
Northcoast

Agriform

Parmigiano Reggiano DOP w klinku 200g:  ser twardy z mleka krowiego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Region Parmy). Nasz ser
PARMIGIANO REGGIANO DOP 200G
Grana Padano DOP ok. 4kg: ser twardy z mleka krowiego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska). Nasz ser dojrzewa minimum 16
GRANA PADANO DOP OK. 4KG
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Format stanowi 1/16 całego kręgu. Dojrzewa
GRANA PADANO DOP O.K. 2 KG
GRANA PADANO 50g DOP- świeżo tarty ser z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska). Saszetka sera przeznaczonego do posypywania
GRANA PADANO DOP TARTE 50G
Mieszanka twardych serów włoskich świeżo startych. Produkt do posypania dań na gorąco: makaronów, lasagne, pizzy.
PARMIGIANO REGGIANO DOP OK. 1 KG
Gran Primo 1kg: mieszanka serów włoskich świeżo startych.  Przeznaczenie: do posypania makaronów, pizzy,
GRAN PRIMO 1KG
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO DOP W PŁATKACH 100g
Gran Primo 100: mieszanka serów włoskich świeżo startych. Produkt do posypania dań na gorąco: makaronów, lasagne, pizzy.
GRAN PRIMO 100G
GRANA PADANO 200g DOP w klinku. Ser twardy z mleka krowiego-produkt z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska) . Nasz
GRANA PADANO DOP 200G
Pecorino Toscano Fresco DOP ser z mleka owczego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (z regionu Toskanii). Ser dojrzewa 20-30 dni, dzięki temu ma
PECORINO TOSCANO FRESCO DOP 2KG
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska) - ser twardy z mleka krowiego. Dojrzewa minimalnie 16 miesięcy
GRANA PADANO DOP SCELTO OK. 1 KG
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Format stanowi 1/16 całego kręgu.
GRANA PADANO DOP OK. 2 KG
Scamorza Affumicata ok. 2kg: ser z mleka krowiego typu Pasta Filata (półmiękki, ciągliwy), podwędzany. Smak łagodny z nutą
SCAMORZA AFFUMICATA OK. 2KG
Grana Padano DOP ok. 4kg: ser twardy z mleka krowiego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska). Nasz ser dojrzewa minimum 16
GRANA PADANO DOP OK. 4KG
Pecorino Romano DOP 200g: ser owczy twardy, z Chronioną Nazwą Pochodzenia (region Rzymu). Jeden z najstarszych serów na
PECORINO ROMANO DOP 200G
PROVOLONE ok.1,5 kg -młody i łagodny ser z mleka krowiego z rodziny Pasta Filata (półmiękki, ciągliwy), dojrzewa od 2 do 3
PROVOLONE BOCCE OK.1,5KG
Provolone Salamini ok. 1,2kg-młody i łagodny ser z mleka krowiego z rodziny Pasta Filata. Dojrzewa od 2 do 3 miesięcy ma elastyczny i
PROVOLONE SALAMINI OK. 1,2KG
Pecorino Romano DOP ok. 1 kg: ser owczy twardy, z Chronioną Nazwą Pochodzenia (region Rzymu). Jeden z najstarszych serów na
PECORINO ROMANO DOP OK. 1KG
PROVOLONE DOLCE 200g: ser typu Pasta Filata z mleka krowiego, ser stołowy o łagodnym smaku. Idealny do topienia i zapiekania
PROVOLONE DOLCE 200G
PROVOLONE PICCANTE 200g: ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego
PROVOLONE PICCANTE 200G
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki