język polski język angielski
Northcoast

Riscossa

Oryginalna włoska mąką. Bardzo drobno mielona, na pył. Wysoce elastyczna, całkowicie wyczyszczona z otrębów. Śnieżnobiała.
Mąka do pizzy typ oo
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
SPAGHETTI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
FUSSILI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
PENNE RIGATE - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
TORTIGLIONI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wyprodukowany za pomocą tradycyjnej matrycy z brązu dzięki czemu powierzchnia makaronu jest bardziej porowata, a sos idealnie
RIGATONI - MAKARON Z MATRYCY Z BRĄZU
Makaron wstążki. Pszenica durum (+ jajka) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma
PAPPARDELLE JAJECZNE
Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni kolor,
CANNELLONI
Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni kolor,
LASAGNA KARBOWANA
Pszenica durum (+ jajka) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni
LASAGNE JAJECZNE
Pszenica durum (z dodatkiem szpinaku) użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma
LASAGNE ZE SZPINAKIEM
Makaron wstążki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma
TAGLIATELLE
Makaron w kształcie rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron
PENNE ZITE RIGATE
Makaron w kształcie grubej rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
RIGATONI
Makaron w kształcie ślimaka. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu
LUMACONI
Makaron w kształcie skręconej rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
SPIRALI
Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron ma odpowiedni kolor, odpowiedni
GNOCCHI
Makaron w kształcie spirali. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki czemu makaron
SERPENTINI
Makaron w kształcie grubej rurki. Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
ELICOIDALI
Makaron w kształcie kółek.Pszenica durum użyta do produkcji makaronu pochodzi z rejonu Pugli i Bazylikaty, dzięki
ROTELLE
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki