język polski język angielski
Northcoast

CHIARLI 1860

Region: Emilia Romania
Szczep: Lambrusco
Zawartość alkoholu: 7,5% vol
Winifikacja: zbiór winogron, szypułkowanie,
LAMBRUSCO BIANCO EMILIA IGT DOLCE
Region: Emilia Romania Szczep: Lambrusco Zawartość alkoholu: 7,5% vol Charakter: musujące, słodkie Winifikacja: tradycyjne
LAMBRUSCO ROSSO EMILIA IGT DOLCE
Region: Emilia Romania Szczep: Lambrusco Zawartość alkoholu: 7,5% vol Charakter: musujące, słodkie Winifikacja: zbiór
LAMBRUSCO BIANCO EMILIA IGT DOLCE
Szczep: Lambrusco di Sorbara Winifikacja: tradycyjne tłoczenie z maceracją 18-24 godzin. Fermentacja w 16°C. Ponowna
Prestigio Lambrusco di Sorbara DOC secco Vino frizzante
Szczep: Lambrusco Salamino Winifikacja: tradycyjne tłoczenie z maceracją 48 godzin. Fermentacja w 10-12°C. Ponowna fermentacja
Vecchia Modena Nero Lambrusco di Modena DOC Vino frizzante
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki