język polski język angielski
Northcoast

Molino Spadoni

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do
PZ4 Farina di Grano Tenero
PZ3 Mąka pszenna do klasycznej pizzy 25 kg - Mąka o wszechstronnym użyciu, średni czas wzrostu (8-10 godzin).
Daje ciasto
PZ3 FARINA DI GRANO TENERO
Staccapizza - profesjonalna mieszanka w proszku, do ciasta na pizzę zapobiegająca przywieraniu do blatu.
Dzięki zastosowaniu
STACCAPIZZA
MĄKA DO PIZZY Z MIĘKKIEGO ZIARNA
Ciasto szybko rosnące 4-6 godzin.
Charakteryzuje się bardzo dobrą wydajnością i nadaje
PZ2 FARINA DI GRANO TENERO
Błyskawiczne drożdże piwne w mikrogranulkach - nie wymagają użycia wody, formuła przyspieszonego wzrostu ciasta
LEVITO DOLCCE DI BIRRA
MĄKA DO PRZYGOTOWANIA TRADYCYJNEGO MAKARONU
PASTA FRESCA FARINA
CF68 Mąka pszenna 5 kg – semolina z najlepszych ziaren durum. Przeznaczona do wyrobu makaronów suchych i jajecznych.
SEMOLINA DI GRANO DURO
Praktyczny produkt, łatwy i szybki w przygotowaniu.
Wykonany ze świeżego zakwasu i starannie dobranych
MROŻONE CIASTO NA PIZZĘ
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki