język polski język angielski
Northcoast

Sacla

Zielone oliwki bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI
Wyjątkowo delikatne włoskie pomidory śliwkowe, bez skórki, marynowane w oleju z dodatkiem śródziemnomorskich przypraw
POMIDORY ZAPIEKANE
Wysokiej jakości zielone oliwki, krojone w krążki.
ZIELONE OLIWKI LE RONDELLE
Pesto alla Genovese to najbardziej znany klasyczny sos pesto. Pochodzi z Ligurii w zachodnich Włoszech. Ten doskonały sos zawiera
SOS PESTO GENOVESE
Zielone oliwki bez pestki w saszetce.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTEK W SOLANCE
Doskonałej jakości, duże, zielone oliwki "Mamut" bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI MAMUT
Doskonałej jakości, duże zielone oliwki Giganti.
ZIELONE OLIWKI GIGANTI
Najlepszej jakości duże oliwki "Giganti" w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI GIGANTI
Wysokiej jakości czarne oliwki krojone w krążki, w zalewie.
CZARNE OLIWKI LE RONDELLE
Wysokiej jakości czarne oliwki bez pestki w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI BEZ PESTKI
Grillowany bakłażan w oleju.
GRILLOWANY BAKŁAŻAN
Grillowane plastry cukinii w oleju.
GRILLOWANA CUKINIA
Ćwiartki grillowanych karczochów w oleju.
GRILLOWANE KARCZOCHY
Czerwone i żólte plastry grillowanej papryki w oleju.
GRILLOWANA PAPRYKA
Całe kwiaty karczochów w zalewie. 
KARCZOCHY W ZALEWIE
Karczochy w oleju słonecznikowym z dodatkiem przypraw, krojone w ćwiartki.
Delikatne i mięsiste w smaku,
KARCZOCHY W OLEJU
Krojone pieczarki w przyprawach w oleju słonecznikowym. 
KROJONE PIECZARKI W PRZYPRAWACH
Wyraziste w smaku kapary w soli (30%).
KAPARY W SOLI
Włoska rukola, połączona z serem Grana Padano, orzeszkami pinii i aromatyczną, świeżą bazylią. Delikatniejsze w smaku.
SOS PESTO ALLA RUCOLA
Zielone oliwki z pestką w saszetce.
ZIELONE OLIWKI Z PESTKĄ W SOLANCE
Aktualności
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
North Coast oficjalnym dystrybutorem alkoholi z destylarni Marzadro
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki