język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Sacla

Zielone oliwki bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI
Wyjątkowo delikatne włoskie pomidory śliwkowe, bez skórki, marynowane w oleju z dodatkiem śródziemnomorskich przypraw
POMIDORY ZAPIEKANE
Wysokiej jakości zielone oliwki, krojone w krążki.
ZIELONE OLIWKI LE RONDELLE
Pesto alla Genovese to najbardziej znany klasyczny sos pesto. Pochodzi z Ligurii w zachodnich Włoszech. Ten doskonały sos zawiera
SOS PESTO GENOVESE
Zielone oliwki bez pestki w saszetce.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTEK W SOLANCE
Doskonałej jakości, duże, zielone oliwki "Mamut" bez pestki w zalewie.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTKI MAMUT
Doskonałej jakości, duże zielone oliwki Giganti.
ZIELONE OLIWKI GIGANTI
Najlepszej jakości duże oliwki "Giganti" w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI GIGANTI
Wysokiej jakości czarne oliwki krojone w krążki, w zalewie.
CZARNE OLIWKI LE RONDELLE
Wysokiej jakości czarne oliwki bez pestki w zalewie solankowej.
CZARNE OLIWKI BEZ PESTKI
Grillowany bakłażan w oleju.
GRILLOWANY BAKŁAŻAN
Grillowane plastry cukinii w oleju.
GRILLOWANA CUKINIA
Ćwiartki grillowanych karczochów w oleju.
GRILLOWANE KARCZOCHY
Czerwone i żólte plastry grillowanej papryki w oleju.
GRILLOWANA PAPRYKA
Całe kwiaty karczochów w zalewie. 
KARCZOCHY W ZALEWIE
Karczochy w oleju słonecznikowym z dodatkiem przypraw, krojone w ćwiartki.
Delikatne i mięsiste w smaku,
KARCZOCHY W OLEJU
Krojone pieczarki w przyprawach w oleju słonecznikowym. 
KROJONE PIECZARKI W PRZYPRAWACH
Włoska rukola, połączona z serem Grana Padano, orzeszkami pinii i aromatyczną, świeżą bazylią. Delikatniejsze w smaku.
SOS PESTO ALLA RUCOLA
Zielone oliwki z pestką w saszetce.
ZIELONE OLIWKI Z PESTKĄ W SOLANCE
Le Rondelle- zielone oliwki, pokrojone w krążki.
ZIELONE OLIWKI W SOLANCE LE RONDELLE
Aktualności
Akcja #Wzywamyposiłki
Akcja #Wzywamyposiłki
02.04.2020
Dzięki współpracy z Akademią Kulinarna Whirlpool, North Coast przyłączył się do akcji na rzecz wsparcia lekarzy w ramach akcji #WzywamyPosiłki.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram