język polski język angielski
Northcoast

Menu

Bardzo smaczne i aromatyczne. Krótka obróbka termiczna pozwoliła utrzymać  delikatny smak grzybów. Produkt
FP2 PIECZARKI W ZALEWIE SOLANKOWEJ
Mieszanka 6 grzybów. Produkt idealny do wszystkich przepisów z wykorzystaniem mieszanki grzybów, np. na pizzę, do
FK2 MIESZANKA GRZYBÓW W OLEJU SŁONECZNIKOWYM W PRZYPRAWACH
Koncentrat  gotowy do użycia,  kremowa konsystencji. Podstawa do wytwarzania wielu sosów do mięsa i makaronów.
KONCENTRAT TRUFLOWY
Przyprawa włoska - łatwa w użyciu, nadaje się tylko do gorących potraw .Przygotowany w proszku smak szafranu gotowy, aby dodać
 KONCENTRAT W PROSZKU O SMAKU SZAFRANU
Tuńczyk żółtopłetwy w zalewie z oliwy z oliwek z charakterystycznym chudym, jasnym mięsem.
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Polenta – mąka kukurydziana. Stanowi danie samo w sobie, ale bywa również dodatkiem do różnych dań. W kuchni
MĄKA KUKURYDZIANA - POLENTA
Crema Catalana – półprodukt w proszku do przygotowania masy do najbardziej znanego włoskiego deseru na świecie. Mieszanka ma
MIX DESEROWY CREMA CATALANA
Panna Cotta – bardzo wydajny produkt, który zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia. Można go podawać z gorącą polewą
MIX DESEROWY PANNA COTTA
Tradycyjny włoski deser - koncentrat w proszku  do szybkiego przygotowania, na bazie śmietany i mleka.
MIX DESEROWY TIRAMISU
Ocet Balsamiczny z Modeny jest synonimem kultury i historii miasta Modena i Reggio Emilia. Subtelność, pełny smak, brunatny
OCET BALSAMICZNY Z MODENY IGP
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki