język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Menu

Wybrane, świeżo przetworzone karczochy z łodygą, aromatyzowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i ziołami, bez
Karczochy alla giudia
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY NATURALNE
UA1 Suszone pomidory „Tutto Sole”. To okrągłe pomidorki najwyższej jakości, zebrane w najbardziej odpowiednim momencie fazy
POMIDORY SUSZONE NA SŁOŃCU W OLIWIE Z OLIWEK
XC1 Zebrane z pól i przekrojone na pół, dla zachowania smaku typowego dla pomidora zostały poddane powolnemu
MEZZORO POMODORI. PODSUSZANE POŁÓWKI POMIDORÓW
W 100% włoskie, żółte pomidory w całości obrane i zanurzone we własnym soku. Wyśmienite do pizzy. Doskonałe
żółte pomidory pelati
XM1X Żółte pomidorki koktajlowe w całości w soku.
Żółte pomidorki koktajlowe, pochodzące z Włoch,
DATTERINI GIALLI. ŻÓŁTE POMIDORKI KOKTAJLOWE W CAŁOŚCI WE WŁASNYM SOKU
Odmiana pomidora pochodząca ze słonecznych, południowych Włoch (Kampania). To słodkie pomidorki koktajlowe, przetworzone zaraz po zbiorze,
Podsuszane pomidorki koktajlowe
Pizza sauce „La saporosa” to pomidorowa pulpa/sos o kremowej konsystencji, produkowana ze świeżych, sezonowo przetworzonych
Pizza sauce „La Saporosa”
Karczochy bez łodyg, krojone na pół i grillowane, przygotowane z oliwą, octem i natką pietruszki. Bardzo smaczne,
karczochy grillowane
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY W OLEJU
Małe cebulki borrettana, zanurzone w słodko-kwaśnej marynacie z octu balsamicznego z Modeny IGP. Doskonałe do przystawek,
Małe cebulki w occie balsamicznym IGP
Małe kapary w oliwie z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Szczególnie polecane jako przystawka
Kapary w oliwie
Przyprawa włoska - łatwa w użyciu, nadaje się tylko do gorących potraw .Przygotowany w proszku smak szafranu gotowy, aby dodać
 KONCENTRAT W PROSZKU O SMAKU SZAFRANU
Kapary w occie -  owoce kaparów z ogonkami w delikatnej zalewie octowej, z dodatkiem
KAPARY W OCCIE
Polenta – mąka kukurydziana. Stanowi danie samo w sobie, ale bywa również dodatkiem do różnych dań. W kuchni
MĄKA KUKURYDZIANA - POLENTA
Sos zrobiony z wierzchołków rzepy, oliwy z pierwszego tłoczenia i papryczki chili. Sos Battuto di Friarielli
Friarielli - brokuł neapolitański
Gotowy do użycia ragù wykonany z warzyw i przypraw. Menù udało się stworzyć sos przy użyciu tylko prostych
Ragù Bolognese wegańskie
Cebulki w occie balsamicznym – cebulki odmiany „Borrettane„ to małe, płaskie cebulki, słynne z powodu swojego
CEBULKI W OCCIE BALSAMICZNYM
Przyprawa ze świeżych zielonych i czerwonych ostrych papryczek chilli pokrojonych w kółka, świeżego posiekanego czosnku
Pikantna pasta z papryki
Sos „Arrabbiata” - wyprodukowany w najlepszym momencie dla zbioru włoskich pomidorów z regionu Apulia.
SOS ARRABBIATA
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram