język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Surgital

Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Makaron tasiemki. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE GIALLE
Makaron zielone tasiemki barwione szpinakiem. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE VERDI
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: sarnina duszona w winie 82%
Tortelli Rustici al Capriolo
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: wołowina, wieprzowina, bułka tarta,
Casoncelli
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład: ricotta, szparagi 39%, Grana padano DOP,
Tortelli agli Asparagi
 Makaron jajeczny z farszem ze szpinakiem,  ricottą z mleka krowiego i owczego. Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLI SARDI
Ravioli nadziewane kalabryjską pikantną kiełbasą nduja i serem owczym Pecorino Romano CHNP Czas gotowania: 4-5 minut
RAVIOLACCI NDUJA E PECORINO
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta, grzyby
Raviolacci AI Funghi Porcini
Nadziewane mortadellą, indykiem i duszoną wieprzowiną  
RAVIOLI ALLA CARNE
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 15%  
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI
Pierożki nadziewane serem gorgonzola. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%  
FIOCCHETTI AL GORGONZOLA
Makaron w kształcie pierożka z nadzieniem z jabłkami i cynamonem. . Informacje o produkcie: Skład ciasta:
FIOCCHI MELE E CANELLA
Pierożki nadziewane serami (Robiolla, Grana Padano D.O.P, Taleggio D.O.P) z gruszką. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 35%
FIOCCHI FORMAGGIO E PERE
Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Makaron głęboko mrożony. Makaron z nadzieniem serowym (Ricotta, Robiola, Parmigiano Reggiano) w kształcie
AMICHETTI
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpone i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Aktualności
Oferta wędlin GALBANI
Oferta wędlin GALBANI
Marka numer 1 we Włoszech w stałej ofercie
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Risotto z dynią
Risotto z dynią
30 minut 2 osoby
Składniki: 100 g ryżu Arborio Riso Gallo, 300 g dyni, np. Hokkaido, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 500 ml bulionu warzywnego, 1 kieliszek białego...
Przygotowanie: Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek przeciskamy przez praskę. Rozgrzewamy na patelni masło, wrzucamy cebulę i czosnek,...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram