język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Najlepszy, autentyczny smak włoskiej pasty w każdej kuchni

Perino to firma specjalizująca się w produkcji „pasta fresca" - świeżych, głęboko mrożonych makaronów.

Do produkcji wykorzystywane są wyłącznie najlepszej jakości pszenica durum, świeże, pasteryzowane jaja, sery importowane bezpośrednio z Włoch oraz inne sezonowe składniki sprowadzane specjalnie z wielu zakątków świata. W ofercie znajduje się szeroki asortyment makaronów na najwyższym europejskim poziomie, począwszy od makaronów długich jak tagliatelle czy spaghetti alla chitarra, makaronów krótkich jak casareccie czy świeże maccheroncini, poprzez gnocchi oraz gnocchi nadziewane, skończywszy na ravioli i ręcznie wytwarzanych pastach.

Ręcznie robiony makaron. Inspirowany pyszną, domową kuchnią, tworzony z niezwykłą starannością aby cieszyć smakiem i zachwycać
TORTELLACCI Z BOROWIKAMI
Makarony nadziewane to klasyka włoskiego smaku. Bogactwo oferty pozwala każdego dnia kreować inne menu i zaskakiwać swoich gości.
RAVIOLONI Z KACZKĄ
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
CHICCHE ZIEMNIACZANE
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI ZIEMNIACZANE
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI NADZIEWANE KOZIM SEREM I TRUFLĄ
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI BURACZKOWE Z MASCARPONE I ORZECHAMI WŁOSKIMI
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
SPAGHETTI ALLA CHITARRA
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIOLINI Z ATRAMENTEM MĄTWY
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE SZPINAKOWE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE Z ATRAMENTEM MĄTWY
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
PAPPARDELLE
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
RIGATONI
Marki
Facebook Instagram