język polski język angielski
Northcoast

SURGITAL

Makaron gnocchi z fioletowych ziemniaków z francuskiej odmiany vitelotte (68%)
Czas gotowania: 2-3 min.
Przyrost wagi:
I MAMMOLI DI PATATA VIOLA
Makaron gnocchi z pokrzywą.
Czas gotowania: 2-3 min.
Przyrost wagi: 5% 
GNOCCHI ALLA ORTICA
Makaron tasiemki. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE GIALLE
Makaron zielone tasiemki barwione szpinakiem. Szerokość: 3mm Czas gotowania: 2/3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIOLINE VERDI
Makaron tasiemki. Szerokość: 8mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 70%
TAGLIATELLE
Makaron tasiemki. Szerokość: 18 mm Czas gotowania: 3 min. Przyrost wagi: 60%
PAPPARDELLE
Spaghetti o kwadratowym przekroju. Czas gotowania: 5/6 min. Przyrost wagi: 60%
SAPGHETTI ALLA CHITARRA
Świeże spaghetti z maki rodzju KRONOS przeciągane przez formę z brązu.
Czas gotowania: 2/3 min.
Przyrost wagi: 50%
SPAGHETTI KRONOS
Makaron spaghetti wstępnie podgotowany. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 35%
SPAGHETTI ALLA CHITARRA
Makaron tagliatelle wstępnie podgotowany. Szerokośc: 8mm Czas gotowania: 30/60 sec. Przyrost wagi; 35%  
TAGLIATELLE
Czas gotowania: 6/7 min.
BIGOLI
Makaron jajeczny mrożony z razową mąką orkiszową BIO Czas gotowania ok 3 minuty
TAGLIATELLE Z MĄKI ORKISZOWEJ RAZOWEJ
Czarny makaron taglioline Czas gotowania: 6/7 min.
SPECIALITA' AL NERO DI SEPPIA
Wstępnie podgotowane, głęboko mrożone płaty makaronu jajecznego na lasagne. Długość: 48 cm Szerokość: 25 cm
PRONTOSFOGLIA GIALLA
Gotowe ciasto francuskie w 7 płatach.  Informacje o produkcie: Skład: mąka pszenna, margaryna roślinna (bez tłuszczy
SFOGLIDEA LA SOTTILE
Marki