język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

SURGITAL

Pierożki nadziewane serem ricotta, borowikami, mieszanką grzybów. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI
Pierożki nadziewane serem ricotta i szpinakiem. Czas gotowania: 3/4 min. Przyrost wagi: 25%
GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI
Skład: mortadella, Parmigiano Reggiano DOP, wieprzowina, bułka tarta, olej słonecznikowy, wino, sól, zioła, czosnek,
Tortellini Mignon
Pierożki nadziewane serem ricotta i wędzonym łososiem. Czas gotowania: 6/7 min. Przyrost wagi: 40%
GIGANTI NERI AL SALMONE
Pierożki nadziewane świeżym i wędzonym łososiem, serami ricotta, mascarpone i koperkiem. Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost
RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO
Czas gotowania: 4/5 min. Przyrost wagi: 50%
GARGANELLI
Gnocchi premium z zawartością ziemniaków 91%.
Czas gotowania: 4 min.
GNOCCHi premium
Włoskie kluseczki na bazie ziemniaków. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%  
GNOCCHI DI PATATA
Gnocchi domowe z buraczkami ćwikłowymi. Informacje o produkcie: Skład: puree ziemniaczane, sok z buraków
GNOCCHI CASSARECI ALLA RAPA ROSSA
Włoskie kluszeczki na bazie ziemniaków, barwione szpinakiem. Czas gotowania: 1/2 min. Przyrost wagi: 16%
GNOCCHI DI PATATA CON SPINACI
Wstępnie podgotowane, głęboko mrożone płaty makaronu jajecznego na lasagne. Długość: 48 cm Szerokość: 25 cm
PRONTOSFOGLIA GIALLA
Płaty makaronu przekładane mięsem mielonym i sosem beszamelowym. Przygotowanie: mikrofalówka 6 min.>750W
LASAGNE BOLOGNESE
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): Składniki sosu beszamelowego
Lasagne alla Bolognese
Skład ciasta (20%): mąka z semoliny z pszenicy twardej, jajka, woda, sól Skład sosu (80%): warzywa 40% (cukinia, marchew,
Lasagne alle Verdure
Skład ciasta: semolina z pszenicy twardej, jaja z chowu ściółkowego, woda. Skład nadzienia: ricotta 66%, szpinak 22%, bułka
Cannelloni Ricotta e Spinaci
Marki
Facebook Instagram