język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Sery świeże

Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Nazwa „mozzarella” pochodzi od czasownika „mozzare” (rwać, szarpać) i jest związana z jedną z ostatnich
MOZZARELLA BIO
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA DOP KULKA W ZALEWIE
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną
RICOTTA
Ricotta to ser biały, podobny do twarożku, ale o bardziej zwartej konsystencji i bardzo drobnych grudkach.
Często jest mylona
RICOTTA BIO
Feta należy do grupy serów miękkich o zawartości tłuszczu ok. 40%. Jest serem kruchym, dobrze topiącym się w wysokiej
SER FETA CHNP - SER OWCZY Z DOMIESZKĄ MLEKA KOZIEGO
Specjał z regionu Apulia - południe Włoch nad Adriatykiem i morzem Jońskim. Najpierw powstaje „saszetka” mozzarelli,
BURRATA. SER Z POŁĄCZENIA MOZZARELLI I ŚMIETANKI
Marki
Facebook Instagram