język polski język angielski
Northcoast

Sery twarde

Parmigiano Reggiano Chroniona Nazwa Pochodzenia - Najbardziej znany na świecie włoski ser twardy. Produkowany wyłącznie w regionach
PARMIGIANO REGGIANO DOP 125g 30 miesięczne dojrzewanie
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO DOP 125g
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TWARDY DOJRZEWAJĄCY 200g
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO DOP  1kg
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TWARDY DOJRZEWAJĄCY BIO
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TWARDY DOJRZEWAJĄCY TARTY
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TWARDY DOJRZEWAJĄCY TARTY
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TWARDY DOJRZEWAJĄCY TARTY BIO
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO KLINEK
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 50g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI porcja
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Marki