język polski język angielski
Northcoast

NUOVA CASTELLI

NUOVA CASTELLI S.p.A. którego polską filią jest od niedawna spółka North Coast S.A. to wiodący producent włoskich serów twardych D.O.P (Chroniona Nazwa Pochodzenia) takich jak Parmigiano Reggiano, Grana Padano czy Pecorino Romano i wysokogatunkowych serów miękkich-mozzarelli, ricotty, gorgonzoli. Nuova Castelli to lider w sprzedaży na eksport włoskich specjałów.

Misją firmy NUOVA CASTELLI S.p.A. jest propagowanie na świecie włoskiej tradycji kulinarnej: przedsiębiorstwo posiada 13 zakładów serowarskich we Włoszech: 7 produkujących sery twarde i 6 sery miękkie. Wszystkie produkty posiadają certyfikację IFS i BRC, spółka dysponuje również szeroką gamą produktów BIO.

Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY 30 MIESIĘCZNY
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY BIO
Parmigiano Reggiano Chroniona Nazwa Pochodzenia - Najbardziej znany na świecie włoski ser twardy. Produkowany wyłącznie w regionach
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g 30 miesięcznY
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g
Ser jest częściowo wytwarzany z mleka odtłuszczonego. Mleko z wieczornego udoju pozostawia się w kadziach na noc. Następnego
PARMIGIANO REGGIANO CHNP BIO
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO 125g
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO CHNP 200g
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO CHNP 1 / 16 KRĘGU
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 50g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 125G
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy z mleka owczego, wersja tarta gotowa do posypania dań na gorąco. Pecorino Romano jest tradycyjnym dodatkiem do sosu carbonara.
PECORINO ROMANO TARTY  50G
Marki