język polski język angielski
Northcoast
Ser twardy, podpuszczkowy. Emmentaler to twardy tradycyjny ser, produkowany z niepasteryzowanego mleka krowiego. Charakteryzuje się
FRESH PACK. EMMENTALER SER TWARDY PODPUSZCZKOWY
Ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający z porostem białej pleśni. Brie jest najlepiej znanym francuskim serem. Nazwa tego miękkiego sera
FRESH PACK. BRIE FRANCAIS SER MIĘKKI, PODPUSZCZKOWY, DOJRZEWAJĄCY, PLEŚNIOWY
Ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający z porostem białej pleśni, z pasteryzowanego mleka koziego. Rolada kozia pleśniowa to ser
FRESH PACK. ROLADA KOZIA PLEŚNIOWA SER MIĘKKI, PODPUSZCZKOWY, DOJRZEWAJĄCY, PLEŚNIOWY, KOZI
Ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający z przerostem niebieskiej pleśni. Produkowany w regionie Auvergne, Fourme d'Ambert jest
FRESH PACK. FOURME D'AMBERT CHNP SER MIĘKKI, PODPUSZCZKOWY, DOJRZEWAJĄCY, PLEŚNIOWY
Ser miękki podpuszczkowy, dojrzewający. Ser oryginalnie był wytwarzany przez mnichów trapistów, produkowany głównie
FRESH PACK. SAINT PAULIN SER MIĘKKI, PODPUSZCZKOWY, DOJRZEWAJĄCY
Ser topiony z orzechami włoskimi. Croknoix z orzechami to idealna propozycja na kanapkę. Wyśmienicie smakuje również jako
CROCKNOIX SER TOPIONY Z ORZECHAMI WŁOSKIMI
Marki