język polski język angielski
Northcoast

AGNESI

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TROFIE LIGURI
Makaron w ksztłacie dużych muszli. Idealny do nadziewania farszem. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając
Conchiglioni
Makaron wstążki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa
TAGLIATELLE MEZZANE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
LASAGNE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
CANNELLONI
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA PAPPARDELLE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIOLINI
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA TAGLIATELLE
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA FETTUCINE
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu
FESTAIOLA PAGLIA&FIENO
Tortellini to małe pierożki nadziewane szynką prosciutto crudo i serem grana padano. Idealne jako dodatek do rosołu.
FESTAIOLA TORTELLINI
Kuskus to tradycyjny produkt kuchni afrykańskiej, otrzymywany z pszenicy durum. Kuskus gotuje się na parze, ponad gotującym się mięsem
COUS COUS
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI PEŁNE ZIARNO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
PENNE RIGATE PEŁNE ZIARNO
Makaron w skład, którego w 50% wchodzi mąka z żółtej soczewicy a w 50% pszenica durum. Charakteryzuje się
Fussili Legumi & Cereali 400g
Marki