język polski język angielski
Northcoast

AGNESI

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TORTIGLIONI
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
ELICHE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI RIGATI
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI DŁUGIE
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos.
FARFALLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
TROFIE LIGURI
Makaron w kształcie dużych muszli. Idealny do nadziewania farszem. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając
Conchiglioni
Makaron wstążki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa
TAGLIATELLE MEZZANE
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo  wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana  Kronos), do makaronu dodawane są
FESTAIOLA PAPPARDELLE
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
SPAGHETTI PEŁNE ZIARNO
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która
PENNE RIGATE PEŁNE ZIARNO
Makaron w skład, którego w 50% wchodzi mąka z żółtej soczewicy a w 50% pszenica durum. Charakteryzuje się
Fussili Legumi & Cereali 400g
Makaron w skład, którego w 50% wchodzi mąka z żółtej soczewicy a w 50% pszenica durum. Charakteryzuje się
Tortiglioni Legumi & Cereali 400g
Marki