język polski język angielski
Northcoast

PAGANI

Firma Pagani powstała dzięki przedsiębiorczości Arturo Pagani i jego żony Anny, którzy w Vimercate (region Lombardia, północne Włochy) rozpoczęli rzemieślniczą produkcję makaronu. W latach dwudziestych XX wieku firma wyspecjalizowała się w produkcji nadziewanego makaronu o długim okresie przechowywania w temperaturze otoczenia.

Obecnie firma Pagani Industrie Alimentari SpA, kierowana już przez trzecie pokolenie, zajmuje powierzchnię 60 000 m kw., z czego 10 000 m kw. to fabryka, magazyny i biura. Dzięki długiemu doświadczeniu, Pagani wie jak połączyć produkcję tradycyjnego makaronu nadziewanego z nowoczesną technologią. Pagani posiada certyfikaty IFS i BRC.

Makaron jajeczny z mąki durum z szynką prosciutto crudo Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących Dzięki
TORTELLINI Z SZYNKĄ PROSCIUTTO CRUDO
Trzykolorowy makaron jajeczny z mąki durum z szynką prosciutto crudo
Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji
TORTELLINI TRICOLORE Z SZYNKĄ PROSCIUTTO CRUDO
Makaron jajeczny z mąki durum z 3 serami
Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących. Tortellini
TORTELLINI Z 3 SERAMI
Makaron jajeczny z mąki durum z serem i borowikami
Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji
TORTELLINI Z GRZYBAMI
Marki