język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

MENU

Oliwki Castelvetrano, pochodzące z prowincji Trapani, wyróżniają się wielkością i wyjątkowo zwartą konsystencją.
Oliwki Castelvetrano
Oliwki po grecku marynowane z wodą, octem i oliwą z oliwek. Idealne jako przystawka bądź jeden ze składników do sałatek.
OLIWKI PO GRECKU
Mieszanka oliwek czarnych i zielonych bez pestek, doprawione oliwą, papryczką chili i ziołami. Ostry smak papryczki chili sprawia,
Mix oliwek na ostro
Oliwki „Nostraline alla calabrese” – oliwki z południowego regionu Włoch - Kalabria. Przyprawiane ziołami i oliwą
OLIWKI PO KALABRYJSKU
Oliwki bez pestek Leccino w oleju z papryczką chili i rozmarynem. Doskonałe do pizzy oraz jako dodatek do dań rybnych
Oliwki Leccino
Zielone oliwki z pestką „Giganti” – duże oliwki polecane do zimnych bufetów i jako antipasto.  
DUZE ZIELONE OLIWKI Z PESTKAMI
Oliwki czarne bez pestek
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK
Wybrane, świeżo przetworzone karczochy z łodygą, aromatyzowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i ziołami, bez
Karczochy alla giudia
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY NATURALNE
Karczochy bez łodyg, krojone na pół i grillowane, przygotowane z oliwą, octem i natką pietruszki. Bardzo smaczne,
karczochy grillowane
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć,
KARCZOCHY W OLEJU
Małe kapary w oliwie z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Szczególnie polecane jako przystawka
Kapary w oliwie
Kapary w occie -  owoce kaparów z ogonkami w delikatnej zalewie octowej, z dodatkiem
KAPARY W OCCIE
Typowe danie ze świeżej czerwonej i żółtej papryki pokrojonej na duże kawałki, ugotowanej z cebulą, pomidorem
domowa peperonata
Małe cebulki borrettana, zanurzone w słodko-kwaśnej marynacie z octu balsamicznego z Modeny IGP. Doskonałe do przystawek,
Małe cebulki w occie balsamicznym IGP
Marki
Facebook Instagram