język polski język angielski
Northcoast

MENU

Włoska firma Menu’ s.r.l. jest wiodącym producentem żywności przeznaczonej dla profesjonalistów z sektora gastronomicznego: przyprawy, sosy i kremy, grzyby, dania gotowe, półprodukty do przygotowania ciast i deserów.

Producent zawsze zaspokajał zmieniające się gusta smakowe, nie zapominając o wysokiej jakości surowców, higienie procesów produkcyjnych, bezpieczeństwie opakowań. Menu’ to gwarancja jakości na 360°: od wyboru świeżych produktów do przywiązywania szczególnej uwagi na potrzeby klientów.

Producent nie ogranicza się do skrupulatnego przestrzegania wymogów prawnych dotyczących produkcji żywności z wykorzystaniem wysoko rozwiniętej technologii, ale korzysta z dobrze wyszkolonego personelu, zaawansowanej technologii i procedur kontrolnych.

Częścią sukcesu firmy są kreatywni i utalentowani szefowie kuchni, którzy codziennie tworzą nowe przepisy z wykorzystaniem produktów Menu’. Firma zajmuje się również szkoleniem kucharzy oraz klientów. Specjaliści kulinarni biorą aktywny udział w targach, pokazach i degustacjach na całym świecie.

Menu’ ma zawsze nowe propozycje i sugestie w zakresie wciąż zmieniających się potrzeb rynku. Produkty Menu nie zawierają żadnych konserwantów a swą świeżość zawdzięczają pakowaniu aseptycznemu.

Vongole veraci - małże pochodzą z Morza Adriatyckiego. W skład zalewy wchodzi oliwa z oliwek najwyżej jakości
MAŁŻE Z ADRIATYKU W SKORUPCE W WYWARZE Z MAŁŻY
Charakteryzuje się mocnym, słonym smakiem morza. Jest produkowana w tradycyjny sposób przez rybaków z wyspy
SUSZONA I TARTA IKRA TUŃCZYKA
Anchois marynowane w białym occie i zakonserwowane w oleju słonecznikowym. Są gotowe do serwowania jako zimna przystawka. Można
MARYNOWANE FILETY Z ANCHOIS
Tuńczyk żółtopłetwy w zalewie z oliwy z oliwek z charakterystycznym chudym, jasnym mięsem.
TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
Marki