język polski język angielski
Northcoast

Vicenzi

Mieszanka tradycyjnych, włoskich ciastek.
MINIVOGLIE MIESZANKA CIASTEK
Cantuccini – symbol toskańskiej tradycji cukierniczej. Chrupiące, kruche ciastka z migdałami, do produkcji, których używa
CANTUCCINI Z MIGDAŁAMI
Cantuccini – symbol toskańskiej tradycji cukierniczej. Chrupiące, kruche ciastka w wersji z kawałkami czekolady, do produkcji,
CANTUCCINI Z CZEKOLADĄ
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CZEKOLADOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CYTRYNOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI ORZECHOWE
Oryginalne Amaretti  wytwarzane są z wewnętrznej części pestek moreli, którym zawdzięczają swój niepowtarzalny smak
AMARETTO
VICENZI to firma rodzinna powstała w 1905 roku. Jest jednym z najważniejszych producentów w sektorze wyrobów
CIASTECZKA MILLEFOGLIE LACTOSE FREE 125 G
Ciasteczka z ciasta francuskiego nadziewane kremem z mlekiem. Opakowanie zawiera 16 porcji.
Bocconcini Ciastka. z krem 125g
Ciasteczka z ciasta francuskiego nadziewane czekoladowym. Opakowanie zawiera 16 porcji.
Bocconcini z kremem czekoladowym 125g
Produkcja biszkoptów opiera się na tradycyjnym przepisie. Do produkcji wykorzystuje się świeże jaja kategorii „A”.
BISZKOPTY VICENZOVO
Aktualności
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
Sery Castelli wśród najlepszych serów na świecie
2 listopada 2018r w Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards, wybrano najlepsze sery na świecie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki