język polski język angielski
Northcoast

Vicenzi

Mieszanka tradycyjnych, włoskich ciastek.
MINIVOGLIE MIESZANKA CIASTEK
Cantuccini – symbol toskańskiej tradycji cukierniczej. Chrupiące, kruche ciastka z migdałami, do produkcji, których używa
CANTUCCINI Z MIGDAŁAMI
Produkcja biszkoptów opiera się na tradycyjnym przepisie. Do produkcji wykorzystuje się świeże jaja kategorii „A”.
BISZKOPTY VICENZOVO
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CZEKOLADOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CYTRYNOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI ORZECHOWE
Oryginalne Amaretti  wytwarzane są z wewnętrznej części pestek moreli, którym zawdzięczają swój niepowtarzalny smak
AMARETTO
VICENZI to firma rodzinna powstała w 1905 roku. Jest jednym z najważniejszych producentów w sektorze wyrobów
CIASTECZKA MILLEFOGLIE LACTOSE FREE 125 G
Ciasteczka z ciasta francuskiego nadziewane kremem z mlekiem. Opakowanie zawiera 16 porcji.
Bocconcini Ciastka z kremem 125g
Ciasteczka z ciasta francuskiego nadziewane czekoladowym. Opakowanie zawiera 16 porcji.
Bocconcini z kremem czekoladowym 125g
Produkcja biszkoptów opiera się na tradycyjnym przepisie. Do produkcji wykorzystuje się świeże jaja kategorii „A”.
BISZKOPTY VICENZOVO
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CZEKOLADOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI CYTRYNOWE
Delikatne kruche ciastka z kremowym nadzieniem. Zarówno ciasta jak i nadzienie, wytwarzane są w fabryce Vicenzi, ciastka
GRISBI ORZECHOWE
Mieszanka tradycyjnych, włoskich ciastek.
MINIVOGLIE MIESZANKA CIASTEK
Cantuccini – symbol toskańskiej tradycji cukierniczej. Chrupiące, kruche ciastka z migdałami, do produkcji, których używa
CANTUCCINI Z MIGDAŁAMI
Ciasteczka z ciasta francuskiego nadziewane czekoladowym. Opakowanie zawiera 16 porcji.
Bocconcini z kremem czekoladowym 125g
Ciasteczka z ciasta francuskiego z masłem.
Millefoglie D`Italia
Ciasteczka z ciasta francuskiego z nadzieniem malinowym. 
Ciasteczka Fiorellini
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki