język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Wino

Szczep: Trebbiano Winifikacja: zbiór ręczny, owoce są delikatnie tłoczone, następuje dekantacja statyczna na zimno. Fermentacja
Montipagano Trebbiano d’Abruzzo DOC
Szczep: chardonnay 70%, grillo 30% Winifikacja: Zbiór winogron ręczny trwa nawet 4 tygodnie, gdyż wybierane są tylko najbardziej
Organic Chardonnay-Grillo IGT Terre Siciliane
Szczep: Nero d’Avola 80%, Shiraz 20% Winifikacja: Każdy ze szcepów jest winifikowany osobno. Maceracja na skórkach
Organic Nero d’Avola / Shiraz IGT Terre Siciliane
Szczep: Montepulciano 100% Montipagano Montepulciano DOC organic od Umani Ronchi to wino o rubinowo-czerwonym kolorze
Montipagano Montepulciano D’Abruzzo DOC
Smak: Wyborny, pełny i zrównoważony Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Oryginalny
RUBINO DEL CERRO LAMBRUSCO DOP
Wyraźny zapach ziół i soczystych czarnych wiśn.i Smak: Świeży, półwytrawny z lekkimi
MONTELOCCO LAMBRUSCO ROSSO IGP
Smak: Dobrze zbudowany wytrawny smak, łagodne, pachnące, smaczne i czyste Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej
CADELVENTO LAMBRUSCO ROSE DOP
Bukiet: Aromatyczne, zawiera nuty białych owoców i zapach skórki chleba i miodu z dzikich kwiatów. Smak:
METODO CLASSICO BRUT
Smak: lekko wytrawny i dobrze zbalansowany Charakterystyka: Fermentacja w kontrolowanej temperaturze, metodą charmat. Przyjemne
GRANIERS – MALVASIA COLLI DI SCANDIANO E DI CANOSSA DOP
Marki
Facebook Instagram
dasdasd