język polski język angielski
Northcoast

VALDO

Winifikacja: zbiór druga połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja na wyselekcjonowanych drożdżach w kontrolowanej
DOCG MARCA ORO PROSECCO DI VALDOBBIADENE WYTRAWNE
Dzięki swojemu owocowemu bukietowi przypomina smak dojrzałej dzikiej jabłoni, delikatny i harmonijny.
Prosecco, dzięki swojemu
PROSECCO DOC EXTRA DRY
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
DOC SPUMANTE PROSECCO TREVISO EXTRA DRY
Prosecco Marca Oro - wino to nosi nazwę odmiany winogron Prosecco, która uprawiana jest w okręgach Valdobbiadene
PROSECCO EXTRA DRY DOC 0,2L
Szczep: Glera ,Garganegra   Rodzaj: musujące Oryginalny przepis Valdo, przekazywany z pokolenia na pokolenie, przywołujący
ORIGINE SPUMANTE BRUT.
Szczep:  Nerello Mascalese Rodzaj: musujące Bardzo eleganckie wino z delikatnymi bąbelkami, powstało dzięki starannej selekcji
Floral Jungle Edition 2018
Charakterystyka: bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie półwytrawne wino. Starannie wyselekcjonowane winogrona
ICE SPUMANTE
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Spumante Prosecco Treviso DOC Extra Dry
Charakterystyka:bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie słodkie wino o pięknym i bogatym aromacie świeżych winogron
Valdo Moscato Spumante Dolce
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki