język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VALDO

Marca Oro Prosecco Rosé DOC Brut Millesimato Złoto Prosecco Valdo zmienia kolor na różowy: winogrona Glera połączone
Prosecco Rosé DOC Brut Millesimato
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Prosecco Oro Puro Valdobbiadene Superiore Brut DOCG
Charakterystyka: Wino musujące o słomkowym kolorze z zielonymi refleksami. W bukiecie wyczuwalne nuty dojrzałych owoców.
Numero 10 DOCG
Wino musujące o słomkowym kolorze ze złotymi refleksami. W bukiecie wyczuwalne nuty dojrzałych owoców, banana, orzecha
CUVÉE DEL FONDATORE DOCG
Szczep:  Nerello Mascalese Rodzaj: musujące Bardzo eleganckie wino z delikatnymi bąbelkami, powstało dzięki starannej selekcji
Floral Jungle Edition 2018
Dzięki swojemu owocowemu bukietowi przypomina smak dojrzałej dzikiej jabłoni, delikatny i harmonijny.
Prosecco, dzięki swojemu
PROSECCO DOC EXTRA DRY
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
DOC SPUMANTE PROSECCO TREVISO EXTRA DRY
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Spumante Prosecco DOC Extra Dry
Charakterystyka:bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie słodkie wino o pięknym i bogatym aromacie świeżych winogron
Valdo Moscato Spumante Dolce
Charakterystyka: bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie półwytrawne wino. Starannie wyselekcjonowane winogrona
ICE SPUMANTE
Prosecco Marca Oro - wino to nosi nazwę odmiany winogron Prosecco, która uprawiana jest w okręgach Valdobbiadene
PROSECCO EXTRA DRY DOC 0,2L
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
DOC SPUMANTE PROSECCO TREVISO EXTRA DRY
Szczep: Glera ,Garganegra   Rodzaj: musujące Oryginalny przepis Valdo, przekazywany z pokolenia na pokolenie, przywołujący
ORIGINE SPUMANTE BRUT.
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Spumante Prosecco Treviso DOC Extra Dry
Charakterystyka:bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie słodkie wino o pięknym i bogatym aromacie świeżych winogron
Valdo Moscato Spumante Dolce
Winifikacja: zbiór druga połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja na wyselekcjonowanych drożdżach w kontrolowanej
DOCG MARCA ORO PROSECCO DI VALDOBBIADENE WYTRAWNE
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram