język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

VALDO

Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Prosecco Oro Puro Valdobbiadene Superiore Brut DOCG
Charakterystyka: Wino musujące o słomkowym kolorze z zielonymi refleksami. W bukiecie wyczuwalne nuty dojrzałych owoców.
Numero 10 DOCG
Wino musujące o słomkowym kolorze ze złotymi refleksami. W bukiecie wyczuwalne nuty dojrzałych owoców, banana, orzecha
CUVÉE DEL FONDATORE DOCG
Szczep:  Nerello Mascalese Rodzaj: musujące Bardzo eleganckie wino z delikatnymi bąbelkami, powstało dzięki starannej selekcji
Floral Jungle Edition 2018
Dzięki swojemu owocowemu bukietowi przypomina smak dojrzałej dzikiej jabłoni, delikatny i harmonijny.
Prosecco, dzięki swojemu
PROSECCO DOC EXTRA DRY
Charakterystyka: bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie półwytrawne wino. Starannie wyselekcjonowane winogrona
ICE SPUMANTE
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
DOC SPUMANTE PROSECCO TREVISO EXTRA DRY
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Spumante Prosecco DOC Extra Dry
Charakterystyka:bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie słodkie wino o pięknym i bogatym aromacie świeżych winogron
Valdo Moscato Spumante Dolce
Prosecco Marca Oro - wino to nosi nazwę odmiany winogron Prosecco, która uprawiana jest w okręgach Valdobbiadene
PROSECCO EXTRA DRY DOC 0,2L
Szczep: Glera ,Garganegra   Rodzaj: musujące Oryginalny przepis Valdo, przekazywany z pokolenia na pokolenie, przywołujący
ORIGINE SPUMANTE BRUT.
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
DOC SPUMANTE PROSECCO TREVISO EXTRA DRY
Winifikacja: zbiór druga połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja na wyselekcjonowanych drożdżach w kontrolowanej
DOCG MARCA ORO PROSECCO DI VALDOBBIADENE WYTRAWNE
Winifikacja: zbiór ręczny połowa września. Delikatne tłoczenie, fermentacja w kontrolowanej temperaturze 18°C. Leżakowanie
Spumante Prosecco Treviso DOC Extra Dry
Charakterystyka:bardzo lekkie i świeże, musujące  łagodnie słodkie wino o pięknym i bogatym aromacie świeżych winogron
Valdo Moscato Spumante Dolce
Aktualności
Włoska kawa Cellini już dostępna
Włoska kawa Cellini już dostępna
North Coast S.A. oficjalnym dystrybutorem włoskiej kawy Cellini.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Makaron z krewetkami i sosem pesto
Makaron z krewetkami i sosem pesto
45 minut 4 osoby
Składniki: 1 opakowanie makaronu Festaiola Pappardelle Agnesi 1 duża cukinia 4-5 ząbków czosnku 1/2 papryczki chili lub szczypta...
Przygotowanie: Na rozgrzanej patelni z masłem podsmażamy delikatnie posiekany w cienkie plastry czosnek oraz kawałki chili lub płatki chili....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram