język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Region: Apulia Szczep: Primitivo Wino o głębokiej czerwonej barwie: w nosie wyczuwalna śliwka, czerwone owoce, wanilia, kawa
ZIN PRIMITIVO IGT
Szczepy: Merlot, Corvina, Croatina Winifikacja: winogrona poszczególnych szczepów są zbierane i winifikowane oddzielnie ze
MORAGO VENETO IGT ROSSO DA UVE LEGGERMENTE APPASSITE
Region: DOC Bardolino Clasicco (VENETO) Szczep: Corvina, Rondinella, Molinara Zawartość alkoholu: 12,5% vol Charakter:
LINIA VILLA BORGHETTI BARDOLINO CLASSICO DOC
Szczep: Primitivo Winifikacja: maceracja na skórkach przez 10 dni. Częste mieszanie mające na celu ekstrakcję antocyjanów
Lapaccio Primitivo Salento IGT
Szczep: Primitivo, Sangioviese Winifikacja: maceracja na skórkach przez 12-14 dni. Częste mieszanie mające na celu ekstrakcję
Lapasso Puglia IGT
Szczep: Nero d’Avola 80%, Shiraz 20% Winifikacja: Każdy ze szcepów jest winifikowany osobno. Maceracja na skórkach
Organic Nero d’Avola / Shiraz IGT Terre Siciliane
Region: IGT Veneto i Friuli Szczep: Merlot Zawartość alkoholu: 12% vol To wino o intensywnie czerwonej barwie jest wynikiem
LINIA LE COLLEZIONI MERLOT treVENEZIE IGT
Region: IGT Puglia Szczep: Sangiovese Zawartość alkoholu: 12% Przenosimy się tam, gdzie część półwyspu Apenińskiego
LINIA LE COLLEZIONI SANGIOVESE DI PUGLIA IGT 1,5L
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
Linia Colori d’Italia VALPOLICELLA DOC 0,375l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO DOC 0,375l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
LINIa COLORI D'ITALIA MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Marki
Facebook Instagram
dasdasd