język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
LINIa COLORI D'ITALIA MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara Winifikacja: oddzielenie od skórek, moszcz umieszcza się w temperaturze 8-10°C,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,75l
Region: DOC Treviso (Veneto) Szczep: Glera Zawartość alkoholu: 11% vol   Wino musujące o żółto-słomkowym
LINIA FRIZZANTI PROSECCO DOC
Region: IGT Wenecja Euganejska (wł. Veneto), Włochy
Szczep: 100 % Glera

Winifikacja: Wino musujące produkowane ze szczepu
Passione & Sentimento Romeo & Julia Prosecco Treviso Spumante Brut DOC
Marki
Facebook Instagram
dasdasd