język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Szczep: Chardonnay Winifikacja: maceracja na skórkach przez 6 godzin. Oddzielenie skórek, dekantacja, szczepienie
LINIA COLORI D’ITALIA CHARDONNAY treVENEZIE IGT
Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: szypułkowanie, delikatne tłoczenie, klarowanie w temperaturze 8-10°C przez 12 godzin.
LINIA COLORI D’ITALIA PINOT GRIGIO treVENEZIE IGT
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
LINIa COLORI D'ITALIA MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara Winifikacja: oddzielenie od skórek, moszcz umieszcza się w temperaturze 8-10°C,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,75l
Marki
Facebook Instagram
dasdasd