język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Region: Apulia Szczep: Primitivo Wino o głębokiej czerwonej barwie: w nosie wyczuwalna śliwka, czerwone owoce, wanilia, kawa
ZIN PRIMITIVO IGT
Szczepy: Merlot, Corvina, Croatina Winifikacja: winogrona poszczególnych szczepów są zbierane i winifikowane oddzielnie ze
MORAGO VENETO IGT ROSSO DA UVE LEGGERMENTE APPASSITE
Region: DOC Bardolino Clasicco (VENETO) Szczep: Corvina, Rondinella, Molinara Zawartość alkoholu: 12,5% vol Charakter:
LINIA VILLA BORGHETTI BARDOLINO CLASSICO DOC
Szczep: Primitivo Winifikacja: maceracja na skórkach przez 10 dni. Częste mieszanie mające na celu ekstrakcję antocyjanów
Lapaccio Primitivo Salento IGT
Region: IGT Wenecja Euganejska (wł. Veneto), Włochy Szczep: 100 % Glera Winifikacja: Wino musujące produkowane ze szczepu Glera,
Prosecco Treviso Spumante Brut DOC
Szczep: chardonnay 70%, grillo 30% Winifikacja: Zbiór winogron ręczny trwa nawet 4 tygodnie, gdyż wybierane są tylko najbardziej
Organic Chardonnay-Grillo IGT Terre Siciliane
Szczep: Nero d’Avola 80%, Shiraz 20% Winifikacja: Każdy ze szcepów jest winifikowany osobno. Maceracja na skórkach
Organic Nero d’Avola / Shiraz IGT Terre Siciliane
Region: IGT Puglia
Szczep: Malvasia Pojemność: 0,75l Zawartość alkoholu: 12% vol Odmiana winorośli Malvasia staje się coraz
LINIA LE COLLEZIONI MALVASIA DI PUGLIA IGT
Region: DOC Soave, Wenecja Euganejska (wł. Veneto ), Włochy Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave Winifikacja: delikatna maceracja na
 Linia Colori d’Italia Soave DOC 0,75l
Szczep: Malvasia Winifikacja: winogrona zostają poddane szypułkowaniu i maceracji na zimno w 4°C przez 8 godzin, delikatne
LINIA COLORI D’ITALIA MALVASIA DI PUGLIA IGT
Szczep: Chardonnay Winifikacja: maceracja na skórkach przez 6 godzin. Oddzielenie skórek, dekantacja, szczepienie
LINIA COLORI D’ITALIA CHARDONNAY treVENEZIE IGT
Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: szypułkowanie, delikatne tłoczenie, klarowanie w temperaturze 8-10°C przez 12 godzin.
LINIA COLORI D’ITALIA PINOT GRIGIO treVENEZIE IGT
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Marki
Facebook Instagram
dasdasd